Yeni Modem Alacağım DSLAM uyumsuzluğu olmasın istiyorum

selam
ben yıllardır aırtıes kullandım tabı kılasık oldu fakat sorun olmadan kulandım kopma dusme yapmadan 100 mbps hızda
gecmiş yıllarda keenetic ıle tanıstım hepsi bır arada(DSLAM tarafı ve wifi v.s ıyı bişi olsun dedım
Arastırdım bana uyan en son HERO DSL karar verıp aldım ilk zamanlar ıyı idi sorunsuzdu.zamanla guncellemeler ıle dusme sorunu yasadım,yazlımlar geldıkce fayda etmedı duse duse caresız kaldım deneme amaclı telekomun modemlerını takıyorum dusmuyor…
servıs ıle 1 ay ugrastık normal yazılım ıle cozum yok en son care ya satacam ya telekom modemı + hero dsl router olarak kullanacam kaldı cok ugrastık bızım dslam brodcom cipsetlı uyusmuyor bir turlu
modem router olarak sorun olmadı sadece benım dslam dolabı ıle cıpsetı farklı oldugu ıcın uyumsuyor gunde 5-10 defa dustugu oldu,
en sonunda 130 tl telekomun tp lınk 9970 v3 modem alıp dsl tarafına ınternet ıcın kullanıyorum sadece wıfı dagıtım olarak olarakda hero dsl router olarak kullanıyorum bu sekıl hıc sorun yasamıyorum.telekomun modemı dusmuyor hıc…bu sekıl olacagını bılseydım dırek router alırdım …
yanı sızde dslam dolabınız nedır bılmıyorum ıyı bır secım uyumlu bir modem secın derım.
benım yasadıklarım bu sekıl…ya modem+router yada hepsı bır arada dslam dolabızınza uygun cıpsetlı secın derım
devamlı yenı yazlımalr cıkıyor bazen deneme amaclı dslam tarafınıda kulllanayım dıyorum takıyorum 1 saatte dusmeye baslıyor :((
sakın kısme yanlıs anlamasın marka v.s olarak benım yasadıgım bu sekıl 10 kısıde 1 yasanır oda bana denk geldı…herkezde aynı durum yasanmaz …