Yeni Çekilen Türkcell Fiber Hatlarından Türknet Yararlanabilir mi?

Merhaba, Bugün evimin önüne Türkcell Superonline Fiber çalışması olduğunu fark ettim. Özel Apartmanıma ayrıca Fiber çektirmek için bu kablolardan faydalanabilir miyim? Superonline’a geçmek gibi bir niyetim yok fakat hat gelmişken bu hattan faydalanmak için ne yapmam gerekir?

TurkNet Superonline altyapısından benim bildiğim hizmet veremiyor.

Benim bildiğim de vermiyor. Yeni bir gelişme var mı onu öğrenmek için yazıyorum. Kendim ücretini ödeyerek böyle bir hattan faydalanma yapabilir miyim merak ediyorum.

Superonline müşteri hizmetleri üzerinden net bilgiyi alabilirsiniz. Apartmanınız planlar dahilinde mi? Fiber bağlantının türü gibi bilgileri onlar verebilir.

Merhabalar, kendi altyapımız dışında yalnızca yerel sağlayıcı altyapısı ile hizmet veriyoruz.

1 Beğeni

Yanıtlarınız için teşekkürler, iletişime geçiyorum.

Tukcellde kampanya var 200 liraya 500 mbps veriyorlar. Malum telekomun fiberi yoksa bence geçin.

İletişime geçtim, fiber hat çekildi fakat binama gelmesinin 6 ay gibi bir süre alması bile mümkünmüş.

Bunun yanında Yön İletişim diye bir aracı firma nasıl bulduysa telefonumu bulup beni defalarca aradı. En sonunda Türk Net Online İşlemler Şifremi istedi, bu durumda ben şifremi vermeyip söyledikleri işlemi yaptırmadım. Türk Net veya Turkcell kendi verilerinin çalındığından veya kullanıldığından haberdar mı bilmiyorum ama bir müşteri olarak bu durumu kesinlikle doğru bulmuyorum.

Forumda bu istenmeyen telefon numaraları ile ilgili konular mevcut. Oradan bilgi alabilirsiniz. TurkNet bu aralamalar ile ilgili olarak hukukî alanda gereğini yapıyor.

1 Beğeni

Buradan bilgi alabilirsin.

Bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.