Yeni binaya internet altyapı talebi

Merhaba,
İstanbul/Avcılar/Ambarlı mahallesinde ki daha yeni tamamlanmış bir daireye kiraya çıktım. Hiç bir operatörün altyapısı mevcut değil. TurkNet’e altyapı talebinde bulundum. Gigafiber’i geçtim normal fiber internet altyapısına da razıyım, çünkü internet erişimim yok. Fakat sanırım bu işler çok kolay olmuyor. Bu işlerin nasıl yürütüldüğüne dair bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. En hızlı nasıl aksiyon alabilirim?

Genel olarak Altyapi isi Türk Telekom’a ait. Yeni binalarda müteahhit Bina icine Fiber cekiminden sorumlu, Binaya fiberi sokaktaki hattan genel olarak Turk Telekom ceker. Binanizda Fiber kablo döseli ise Müteahhit de Siz de TürkTelekom’a basvurun. Bunun disinda bulundugunuz yere hizmet veren Özel Internet Saglayici(SüperOnline vs) varsa onlarla da görüsebilirsiniz.
TurkNet Gigafiber altyapisi disinda Fiber kablo dösemiyor. Dösemeyi de kisisel basvurulara göre yapmiyor Proje basina Sokak veya Mahalle seklinde yapiyor ama siz yine de GigaFiber istiyorum linkinden talep acin.