Merhabalar yaklaşık 4 ay beklediğim fiber nihayet bugün bağlandı lakin o da ne altyapımda gelen kişinin tabiriyle “atlak” (ilk defa duyuyorum) sorunu varmış haliyle PON bağlantısı sabitlenmiyor lakin ölçüm yapan arkadaş sinyal var diyor lakin bu bahsettiği “atlak” sorunundan ötürü bağlantım yok üst amirini aradı sanırım hizmet numarası vs derken sorun var dedi zaman sordu 1.5 hafta dedi telefondaki kişi ve ben de durumu izah ettim evden çalışıyorum ve izin alabileceğim zamanın aşırı kısıtlı 1 zorlasam 2 gün civarında anca izin alabilirim aktif olarak home office olarak çalışıyorum sonra bu arkadaş sağlayıcınızla konuşun VDSL hattınızı açsınlar bu süreçte falan dedi gitti destek kaydı açtım öncelik falan dediler ama sorun şu gelen arkadaşa soruyorum TurkNet şöyle öncelik diyor vs. Yok böyle şeyler genelde bize ulaşmıyor yok işte basit bildirimler geliyor falan tarzı konuşuyor ha geldi ha gelecek denilen fiber 4 aya yakın sürdüğü için zaman konusunda güvenmiyorum haliyle yardıma ihtiyacım var nasıl çözebiliriz elden bir şey gelir mi? Gelmezse geri vdsl e mi geçiş yapayım eğer TurkNet kısa sürede çözemeycekse farklı bir sağlayıcıya mı geçeyim bilmiyorum
Merhaba @Bey2, hizmetinizi kontrol ettiğimizde hattınızda yaşanan arıza için saha ekiplerine iş emri ve öncelik iletilmiş. Ekiplerden güncel bilgi alarak gelişmeleri sizinle paylaşacağız.