Merhaba arkadaşlar. Yeni taşındığım dairemin içinde hazır bulunan TurkNet gigafebir kablosunu görünce vakit kaybetmeden yaklaşık bir kaç gün önce aranıza yeni katılarak gigafiber aboneliğimi başlattım. Aboneliği sıfırdan başlattım ve başvuru sırasında kurulum ücreti çıkmıyordu. Başvuru öncesi Sıkça sorulan sorular da bakmadığım yer kalmadı. Asıl amacım sabit fiyat kampanyasından yararlanmak, şartlarını öğrenip birleştirebileceğim diğer kampanyaları öğrenmekti. Fakat şeffaf bir sonuca varamayınca abonelik işlemleri esnasında müşteri temsilcisine üstüne basa basa sordum. Sorduğum soru “sabit fiyat kapsamında ben neyden yararlanacağım ve ne ödeyeceğim.” Neyse dün akşam peşin ödeme için baktığımda 870 TL kurulum ücreti çıkıyordu. Bugün baktığımda ise 770 TL gözüküyor. İşin ilginç yanı ise başvuru sırasında elimde ilk üç ay yüzde 20 indirimli ve ayrıca arkadışımın davet kodu vardı. Başvuru sırasında müşteri temsilcisi ilk üç ay yüzde 20 indirimli kodu kullandı ve bugün iki ayrı müşteri temsilcisi ile görüşme neticesinde 12 ay peşin ödeme yapılması halinde birisi bu kod iptal olur birisi de iptal olmaz dedi. Hâlbuki üyelik esnasında iptal olmaz denmişti. Velhasıl kelam arkadaşlar sorun bu rakamlar vs. değil. Gerekirse fazlasıyla öderim sorun değil. Ama söylenenden 1 TL dahi fazla yazılırsa bu canımı sıkar. Çünkü insan kendini ■■■■■ yerine konmuş hissediyor. O yüzden Fiyat benim kırmızı çizgimdir. Buna benzer bir durumu başka bir internet servis sağlayıcı ile yaşamıştım, emin olun üç geçmeden cezasını ödeyip kapatmıştım. Sonuç olarak belki bir yanlış anlaşılma olmuş diye bu süreci size sormak istedim. Ona göre aksiyon alacağım.
Merhaba @mfd1518 , özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı paylaşmanız halinde yardımcı olmak isteriz.
Merhaba. Bu konuyu dün müşteri temsilcisi ile görüşerek biraz bilgi aldım. Sadece genel olarak bilgi alma amacıyla buraya yazdım. Size özel mesajla bilgilerimi gönderiyorum. Özel olarak bir kaç konuda konuşmak istiyorum. Cevap için bekleyeceğim. Bu konuyu da silebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, dm üzerinden dönüş yapıldı.