Herkese merhabalar, ben geçen ayın başında TurkNet e yeni abonelik başvurusu yaptım fakat Türk Telekom kaynaklı bir sıkıntıdan dolayı abonelik işlemleri uzadı ve aboneliğimi iptal ettim.
Sorularım şunlar;
- TurkNet e yeniden başvurmak istiyorum, sorunun çözülmüş olacağını umarak. Başvurduğumda yeniden belgeleri göndermeme gerek var mı yoksa direkt olarak aboneliğim tekrar başlar mı?
2.Evime ilk defa internet bağlatacağım, ankastreden evime kadar ve evimin içinde telefon kablolaması yok. Ankastreden eve kadar kablolamayı TurkNet ekibinin yaptığını biliyorum fakat kurulum hizmeti kapsamında ev içi kablolamayı TurkNet ekibi yapıyor mu? Yapmıyor ise bir elektrikçi çağırıp yaptırmayı düşünüyorum.
3.TurkNet e başvururken arkadaşını getir kampanyası ile başvurdum, tekrar başvurduğumda bu hizmetten yararlanabilecek miyim?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Cevabınız için teşekkür ederim.
Kablolamayi sizin yaptırmanız daha iyi olacaktır. Eğer aktivasyon başlamadı ise yani belgeler işleme alınmadı ise yeniden arkadaşını getir kodu kullanabilirsiniz.
1 Beğeni
Ben de kablolamayı kendim yaptırmayı düşünüyorum fakat önceki yaşadığım sorunu tekrar yaşar da abonelik süreci uzarsa yaptığım masraf boşa gitsin istemiyorum çünkü başka İSS bağlatmayı düşünmüyorum. İlk abonelik sürecinde de belgeler onaylandı fakat telefon hattı açımında Türk Telekom ile bir sorun yaşandığı söylendi, 2. defa başvurdular telefon hatta için yine aynı sorun yaşandı. Sorunun çözülmesi için belli bir süre verilmemesi nedeniyle uzun süreceğini düşünüp aboneliğimi iptal ettim. Fakat abonelik hâlâ hem TurkNet in sitesinde hem de e devletten sorguladığımda aktif görünüyor.
İptal işleminde sizi arayıp sesli onayınızı aldılar mı?
Aldılar, sorunu anlatmak için aradılar. Ben de ne zaman çözülür dedim zaten 15-20 gün olmuştu artık uğraşmak istemedim, süre veremiyoruz deyince ben de iptal etmek istiyorum dedim, imzalı dilekçe fakslamam gerekiyor mu dediğimde abonelik başlangıcında böyle bir sorun olduğu için sesli onayınız yeterli dediler ben de onayladım. İptal mesajı falan da geldi ama hala aktif abone olarak gözüküyor orasının anlayamadım.
Ben de düşünüyorum halen daha bu abonelik aktifken bunun üzerinden tekrar başvursam da belgeler ile yeniden uğraşmasam diye ama TurkNet e ulaşamadım bir türlü. Ben de 08502888080 üzerinden iptal talebi gönderdim, geri aradıklarında bir soracağım.
Online işlem merkezine giriş yapabiliyor musunuz?
Evet, hatta az önce burada yazdığım konuyla ilgili destek kaydı açtım.
abonelik işlemleri üzerinden şu şekilde bir
destek kaydı açtım.
1 Beğeni