TurkNet arkadaşını getir kampanyasından yararlanmam gerekli değil mi faturaya dahil modem aldım da neden bu kadar yüksek bir fatura var 16.02.2022 tarihine kadar ödenmesi gerekliymiş. Çok şaşırdım
Merhaba arkadaşını getir kampanyası bir sonraki ay devreye giricek iki tarafta o ayki faturalarını öderse bir sonraki ay arkadışını getir kampanyasından yararlanırsınız
Beni bir müşteri temsilcisi ararsa mutlu olurum.
99.90₺ internet ücreti 732₺ modem ücreti 12 bölü 732 = 61
161₺ fatura ödemem gerekli değil mi her ay
Yeni bir abonelikmi yoksa farklı bir abonelikten geçişmi yaptınız yeni abonelik ise kurulum ücretide içine dahildir
TurkNet uygulaması üzerinde faturalım bölümünde detay gör kısmı var ordan kontrol edebilirsiniz fatura ücretine hangi hizmetlerin dahil olduğunu
Kotasız ve taahhütsüz internet
30 Gün İçinde %100 İade Garantisi
Başka Operatörden Geçişte 480TL Bizden!
108 TL Değerinde Kurulum Hizmeti Hediye!
Ücretsiz Modem
Zaten TurkNet karşılaması gerekli değil mi kurulum ücretini
Başka bir operatörden geçti iseniz evet karşılıyor lakin dediğim gibi yeni bir abonelilk olarak başladı ise kurulum ücreti dahildir
Kırmızı olana tıklarmısınız altında detay gör kısmı var
Merhaba
Fatura kısmında detaylı görüntüleme var ona bakarak neden faturanız yüksek olduğunu göre bilirsiniz.
Bu faturayı ödedikten sonra Mart faturası sanırım ücretsiz olacak sadece Modem ve kurulum ücreti taksidi ödeyeceğim sanırım
Aslında faturanız doğru hiç bir sıkıntı yok kısaca şu şekilde özetliyim TurkNet 'e geçerken aktif bir aboneliğiniz var ise TurkNet 'e bildirirsiniz TurkNet sizin adınıza o aboneliği iptal eder ve kurulum ücreti almaz ama siz direkt olarak turknetten yeni bir abonelik başlatırsınız kurulum ücreti dahil olur
Evet mart ayında internet hizmetiniz bedava taksitler yine yansır
Bedava kullandıysanız internet haricinde 2. Ay kurulum ve modem ücreti yansıyacaktır. İyi kullanımlar dilerim.
Hocam çok teşekkür ederim sağ olun
Rica ederim iyi kullanımlar