Yavaş indirme sorunu

Sadece linux torrent hakkın da bir bilgiye sahip değilim.

Torrentten başka birşey indirdiysen internete Ubuntu Torrent yazıp test edebilirsin, tavsiyemdir. Benim diğer postuma cevap atmışsın mesela ben orda speedtestten sonra şüphelenirsem hemen bi linux torrent açar bakarım.

Hat değerlerim de herhangi bir problem şuan için yok(CRC vs) Yani yaklaşık 97850kbps hız ulasıyor.

Köy yerinde benzer interneti CRC hatalı kullandım gene böyle problem olmuyordu. Arkadaşların başka şehir/mahellede oturuyor ve problem yoksa yerel bi problem olabilir belki.

Modem kapat aç herşey denedik nafile.

TurkNet Online İşlem Merkezi’e göre herşeyin çözümü ama o :smiley:

Steam ve Riot bendede pek problemli değiller. Hop konusunda çok bir şey bilmiyorum acaba ondan olabilir mi? Yurt dışı problemli demişsiniz bu tracert falan yapıp bakıyorlardı uzun süredir denemedim arada bir yerde timeout falan yiyor olabilir aslında bu MT2, FiveM falan sunucu ipleri belliyse bi test edin derim belki saha dolabı falan çıkar yada sizin hattınız saçma yerlere zıplıyordur. Forumda birisi Ankara’da oturuyorum Ankara’daki sunucuya Istanbul’dan zıplıyor ping oluyor falan demişti bi ara.

Valla hocam kusura bakmayın 3. ye okuyunca sanki çok biliyormuşum gibi olmuş yukarda öyle anlaşıldıysa affola. Bunu TurkNet Online İşlem Merkezi’e anlatmayı inşallah başarırsınız ben içinden çıkamadım kafam dolandı.

Edit1: Fotoğraf yeni geldi, bende linkinizi denedim. Şuan benim internetim saçma bir şekilde düzelmiş duruyor konuyla alakası yok ama bende size birkaç fotoğraf atayım isterseniz.
Browser:

Download Manager:

1 Beğeni