Öncelikle güzel bilgiler için teşekkür ediyorum. Bu bilgilerin hepsine sahibim. Sadece linux torrent hakkın da bir bilgiye sahip değilim. 100 lük paketteyim. VdsL altyapısı kullanıyorum. Hat değerlerim de herhangi bir problem şuan için yok(CRC vs) Yani yaklaşık 97850kbps hız ulasıyor. Oda 97850/1024=95.5 mbps eder. Yani şöyle anlatayım. İndirme yaptığımız siteler kotalı bir site değil veya bazı indirme siteleri, bazı ISS lere engel koyuyor indirir iken öyle bir site değil. Arkadaşlarla dediğim site den sürekli yeni oyunlar indirip deniyoruz. 1 yapar 2 yapar 3 yapar eyvallah diyeceğim de… Sürekli aynı. Modem kapat aç herşey denedik nafile. Arkadaşlar da herhangi bir sınır veya kota dediğimiz olay yok. Mesela fivem de aynı şekil. Bir sunucuya giriyoruz indirme bende yavaş onda hızlı. Başka sunucu geçiyoruz yine aynı. Zombi girelim diyoruz biliyorsunuz altyapı değişiyor o durumda yine aynı… Bende yavaş yine. MT2 deneyelim dedik bir ara. Saltanat onda bir patch çekiyor görseniz gül gül ölürsünüz… 1mb/s ile indiriyor. Knight online keza aynı… Sanırım yurtdışı sunucular da sorun yaşıyorum sadece. TR de sunucuları olan yerlerde sorun yaşamıyorum. Mesela Riot games onda patch çeker iken sorun yok. İstanbul da sunucuları var diye biliyorum. Yani nerde sorun var anlayamadık ama büyük olasılıkla yurt dışı çıkışta problem var gibi geliyor.
Şuan işteyim. Burda wifi ile bağlanıyoruz 16 mbps hız anca ulaşıyor wifi ile. İşyerinde ki internet de TurkNet Onda deneyim dedim. Onda da böyle indiriyor. Dibine kadar alıyor yani hızı
Benim evde 95 var.d 500kbps geçemiyoruz