Umarım en kısa zamanda düzelir.
Ping sorunum var ve hızım düşüyor.
İstanbul/Küçükçekmece/SöğütlüÇeşme Mahallesi
@EFG değişmeyen birsey varsa o da sorunun ta kendisi Manisa kırkağaçtan selam olsun TurkNet 'e
Ege bölgesi Uşak/Merkez Santral Cumhuriyet 163. Hız değilde ping fırlıyor bizim burada 100 üzerine çıkıyor akşam 8 gibi de başlıyor gece 1 2 gibi düzeliyor destek kaydım var zaten şikayetim de var.
an itibariyle 20.37 hiz testi yapim dedim ping degerim 38 cikti 95 cikti
saha dolabina uzakligim 50 metre ve hiz testi yaparken konum adana olarak gozukuyu butun siteleree
istanbuk tuzla aydinli santral
100 mbps tanımlı ama ancak 480p ile video izliyorum çok komik gerçekten
Kırkağaç’ta hangi santrale bağlısınız hocam ? Kırkağaç-129 santraline bağlıyım ben bugün sadece 10 mbitlik hız kaybım oldu onun haricinde her şey olması gerektiği gibi.
@alpereneken bende 129 santraline bağlıyım hocam yarım saat önce normal hıza döndü ama çok dalgalanma var. bi düşüyor bir normale dönüyor.
Suan istanbulda bile çok azda olsa ping artısı ve 95mbit 85mbit doğru düşme var. Normalde hiç olmazdı. VDSL kabini binanın içinde direk santral binasına fiber(fiber nas olmadan ) ile bağlı
akşam saat 8 den gece 12 ye kadar pingim 130 dan aşşağıya düşmüyor allahtan hızım iyi ama oyun oynayamıyorum artık bir çözüm bulun
müşteri no :1078886
izmir/bayındır
Sadece akşam saatlerinde olan ping problemim artık tüm güne yayılmış durumda,şanslıysam gece 1’de bazen 2’de düzeliyor ve anca oyun oynayabiliyorum.Üstüne download hızımız da yerlerde geziyor,normalde 75 download olan hızım 10’un altına düşüyor.Lütfen bir çözüm olsun artık,dayanamıyorum…
müşteri no: 836228
İzmir/Torbalı
Harun bey bende yeni turk nete geçtim ben de turgutludayım fakat bana verebildikler i max hız 14 sitede altyapı sorgulamada 35 gözüküyordu. Oturdum bölge heykeller kısmı siz netarafta oturuyorsunuz acaba konumla mı alakalı.
Bu sorun her akşam 18:00’dan 00:04’e kadar ping sorunları oluyor sabaha doğruda paket kaybıyla boğuşuyorum bazen gün içerindede yaşanıyor ama tek farkım hız düşmesi olursa eklerim destek kayıtlarım dalga geçer gibi cevaplanıyor
Müşteri Numarası: 1547631
Bölge: Torbalı/İzmir
Bir bitmedi şu saturasyon işin garip tarafı Türk Telekom da sıkıntı yok sadece TurkNet kullananlara özel sanırım
Marmara bölgesinde bayağı önüne geçildi gibi. Ege ve doğu taraflarında hala sorun yaşanıyor. Sıkıntı TurkNet’ özel değil. Millenicom ve Netspeed şikayetlerine bir göz atın isterseniz derim. Ayrıca Telekom’da da yaşanıyor ama bu kadar yoğun değil.
Kardeşim beni diğer firmalar ilgilendirmez TurkNet kullanıyorsak çözmesi lazım bu kadar basit…
35 mbps paket kullanıyorum indirme hızı saat 20:00 dan beri bu civarlar geziyor sürekli dalgalanmalar oluyor. Aynı sorun ping de de var sürekli dalgalı oyunlarda çok sorun yaşatıyor
Bursa/Yıldırım