Yaşanılan Satürasyon Sorunları Hk

Yurtdışı ping değerim anlık bu şekilde

59 MS, Yarım saat önce 550 ile girmiştim. 10 MS fazlam var ama olsun, en azından oynanabilir seviyede. Trafik yönlendirmeyi TurkNet yapıyor alperenatici açıklamıştı. Anadolu yakasında trafik yokmuş oraya yönlendiriyorlar. 3 gündür benim bağlantım da oradaydo 119 MS aldıktan sonra düzelmişti oraya yönlendirilince. Şimdi de iyi gibi çok karmaşa yaşanan Bursa hattında kapasite artırımı yaptılar sanırım. Yarım saatliğine 1990lara döndürdüler beni de 0.01 Upload falan.

Ben rizeden bağlantı sağlıyorum fakat muğla ssg üzerinden bağlanıyorum pop olarak. Nasıl bunu düzelttireceğim? Buna trafik düzenlemesi yapabilirlermi?

Yetkililer cevap verecektir buna. Muğla Rize ne alaka yalnız onu çözemedim iki şehir arası 1.500 KM yahu. Hadi ben Bilecik’te yaşıyorum Bursa 90 İstanbul 200 KM bana.

anlik olarak sonuçlar bu dune göre daha iyi pingim var hız hala aynı umarım düzelir can sıkmaya başladı. (35 lik paketteyim bundan önce bu saatlerde 30 un altına hızım hiç düşmezdi ping de hep 10 15 civarıydı testler 5ghz üzerinden yapıldı modemin yanındayım)
Edit tobe ettim ağzımı açınca daha çok batiyo

Yunusemre/Manisa 2 gün önce düzelmişti ancak sadece tek gece sürdü dün tekrardan başladı

1 Beğeni

Yok mu bir babayiğit yetkili? Çıkıp desin şuan durum böyle, şunları şunları yaptık şunları şunları yapmaya devam ediyoruz şu kadar tahmini sürede çözüme ulaşacağız, ama oyalamayın kullanıcılarınızı dürüst olun, Prime time yoğunluk normaldir diyip kestirip atmayın.

4 Beğeni

çok emin değilim ondan sizlere de denetmek istedim

evet online işlemlerden

Evet aslında katılıyorum, heyecanlı bir bekleyiş, şeffaf şekilde şunu bunu yaptık şöyle böyle oldu, yarın da şunu bunu yapacağız falan deseler biz de eğlenerek bekleriz. Böyle bilinmeyeni beklemek çok can sıkıcı…

1 Beğeni

2 gün düzelmişti yine başladı bruhhh

Kanka birde modemi resetlemekten kastım kapatıp açmak mi komple sıfırlamak mi cunki sıfırlamak çok sıkıntılı ve kurulum uğraştırıyor beni.

Şöyle birşey söylemiş gigafiber kullanıcısı. Ne derece doğru bilemiyorum.

Müşteri No 1553963

Isparta/Gönen

Screenshot_2

Edit: Saat 00:00 Dan hemen sonra

Screenshot_4

Manisa/ Turgutlu
Biz sorun düzelir diye beklerken bozulma saati daha da önceye gelmeye başladı.Akşam oldu mu TurkNet i unut.

1 Beğeni

Şu dakikaya kadar hiçbir problemim yoktu fakat an itibariyle sorun bende de başladı. Mevcut problem yetmiyormuş gibi bi’ de bu çıktı başımıza…

Müşteri No: 1805155
İstanbul/Ümraniye

Edit: Packet Loss problemim an itibariyle düzeldi.

Kapatıp açmak tabii, her seferinde fabrika ayarları uğraşılmaz :))

Eveet saat 12 yi geçti ve hop değerler normale döndü. Ne modem resledim ne bir ayar değiştirdim hali hazırda kullandığım bağlantı.

1 Beğeni

Denediniz mi? İşe yaradı mı sizde ?

Manisa/Soma rezalet hala devam ediyor şu saat itibariyle düzelme yok.