YAPA'dan VAE Geçiş Sürecim

Önceden kullandığım internet FTTN Türk Telekom kabin değişikliği yapınca FTTC geçtim. İnternet hızımı yükseltmek için geçiş yapmak durumunda kaldım. TurkNet online işlemlerden şikayet hızım düşük talebi oluşturdum. YAPA’dan VAE geçiş için yazdım.

image

Hatımın FTTC desteklediğini anlatım. Birkaç gün sonra TurkNet saha ekibinden birkaç kişi VAE geçişiniz tamamlandı. İnternet olmadığını fark edince 24 saat içinde internet gelecek denildi. Bugün Türk Telekom çalışanları geldi FTTC hattımı aktif ettiler.

ADSL internet kullandığımı fark edince türk online işlemlerden İnternet paket değişikliği menüsünden 100 Mbps seçtim sonra beklemeden hızlı şekilde geçiş yapmış oldum.

Geçiş sürem 3 gün kadar buldu.

Keyifli kullanımlar dileriz, bir sorununuz olursa buradan veya özelden bizimle iletişime geçebilirsiniz. :rocket: :sunglasses:

kullandığın internetin şu FTTT lerden hangisi olduğumu nasıl anlarım

Eğer dairenize kadar geliyorsa FTTH , binanıza kadar gelip ardından bakır ile devam ediyorsa FTTB , mahallenizde bulunan kabine gelip ordan binanıza bakır ile geliyorsa FTTC olarak geçer.

vdsl2 kullanıyorum yani FTTC öyle mi?

1 Beğeni

Bölgenizde saha dolabı bulunuyor ise FTTC’ dir ancak binanızda fiber sonlandırılıyorsa FTTB’ dir. Altyapı sorgulaması yaptığınız zaman saha dolabı uzaklığı 50, 100 gibi mesafe çıkıyorsa FTTC’ dir.

1 Beğeni

benım baglı oldugum saga dolabı bılgılerı nasıldır işe yararmı.?eskı sıstemmı yenı sıstemıdır.
vdsl olarak baglıyım 100 mbps 125 mt den
altyapı sorgu