Yanlışlıkla adsl bağlamak

TurkNet kobi aboneliğine başvurduk. 100 mbps vdsl paket tanımladılar tamam dedik. sitede de 86 mbps yazıyordu. kutudan ofise kablo çektik modeme taktık modem adsl olarak internet alıyor. hızım 10 mbps. böyle bir şey mümkün mü?

Merhaba, modeminizin marka ve modelini öğrenebilir miyiz?

Zyxel VMG3625-T50B - 20 karakter

Merhaba @etemaltay xdsl değerlerinizi paylaşırmısınız ve hattınızı vdsl hizmetine alınması ile ilgili arıza kaydı açtınız mı?

hiçbir değere bakamıyorum adsl bağlantım da gitti. modemim kablo takılı değil uyarısı veriyor. kayıt açtım ancak sorunun hızlı çözülmesi çok önemli ödemelerimi online alıyorum işim zaten online yapılması gereken bir iş

Modeminizi resetleyip tekrardan kurulum yapma şansınız var mı? Kurulum konusunda size yardım edebilirim DM üzerinden bilginize.

5-6 kez resetleyip sıfırdan kurulum yaptım vdsl bilgilerini giriyorum çalışmıyor ancak adsl bilgilerini girince çalışıyor. TurkNet müşteri hizmetleri adsl üzerinden hizmet verdiklerini doğruladılar düzelteceklermiş ancak burada işlemin ne kadar hızlı çözüleceği çok önemli işte.

1 Beğeni

Kurumsal abone olduğunuz için bu önemin farkındalar umarım kısa sürede çözülür :pray:

Merhabalar, @etemaltay eğer sorununuz devam ediyorsa bana özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı iletir misiniz?

iletiyorum - 20 karakter

Mesajınızı aldım. İlgilenmeye başladım. Gelişmelerden sizi haberdar edeceğim.

çok teşekkür ederim - 20 karakter

Özel mesaj üzerinden sizinle iletişime geçtim ve hizmetinizle ilgilendim. Durumu netuzman arkadaşlarıma ileterek çözüm sağladım. Şu an sorunsuz bir şekilde kullanımınız var. Bilgi vermek adına bu konuyu güncelliyorum.

Farklı bir durum ile karşılaşırsanız bana istediğiniz zaman özel mesaj üzerinden ulaşabilirsiniz.
İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim.

evet doğru teşekkür ederim size