Yanımızdaki bina yıkılacak ve kablolar kopacak ne yapmalıyım?

Dostlar merhaba,

Santralden bizim binaya gelen kabloların geçtiği bina (hemen bitişiğimizdeki bina) çok yakın bir zamanda yıkılacak. Bu da demek oluyor ki santralle aramdaki kablo bağlantısı kopacak. Yani bina yıkılırken kablolar mecbur kopacak. Bunun gibi durumlarda ne yapmak lazım ya da benim bir şey yapmama gerek var mı kesinti yaşamamak için? Önceden falan haber mi vermeliyim? Bilenler varsa aydınlatırsa sevinirim.

Santralden binamıza gelen 2 kablo var. Birisi telekom ve halihazırda bunu kullanıyorum, ikincisi TurkNet gigafiber ama aylardır aktif edilmeyen fiber.

Merhaba, ilgili birimimize bilgi verdim. Adresinizdeki GigaFiber altyapımızın aktif olduğunu ve 14.07.2023 tarihinde dönüşüm işlemlerinizin başlatıldığını görüntüledim, ekiplerimiz bu durumu ele alarak gerekli çalışmaları gerçekleştirecek ve süreci devam ettirecekler.

1 Beğeni

Merhaba çok teşekkür ederim ilginiz ve desteğiniz için. Nasıl bir çalışma gerçekleşecek acaba yandaki bina bir süre yıkık olacağı için kabloyu başka bir yerden taşımaları gerekiyor sanırım. Bilemedim bekleyip görelim.
Gigafiber’e gelince yokk vallahi yok be abicim şurdan şuraya gitmek nasip olmasın ki iki gözüm önüme aksın ki yemin ederim ki yok :joy: :joy: Gigafiber 5 ay içerisinde tamamlanacak diyordu 8 ay oldu halen yok ben de bıraktım artık peşinde koşmayı valla ne yalan söyleyeyim. Şimdi yeter ki internetim kesilmesin derdindeyim tamamen home office çalışıyorum çünkü.

Teşekkürler yine de bilgi için.