Yanımdaki Bina 85Mbps Ben 8Mbps

Arkadaşlar merhaba, ben 2-2.5 yıldır çözemediğim bir sorunu yazacağım. Bizim yanımızdaki (bitişik) bina 85Mbps hız alabiliyor hatta santral/saha dolabı mesafesi 7 metre olarak geliyor VDSL2 altyapısı. Ancak bizim bina (bu arada çatıdan bir adım atarak o binaya geçebilirsiniz) maksimum 11Mbps diyor ama gelen hız 8Mbps santral/saha dolabı mesafesi 1423 metre olarak çıkıyor ADSL altyapısı. Benim ne yapmam lazım yan binaya taşınmayı falan düşünüyorum o derece. TurkNet’te Yapa da idim belki olur diye Vae altyapısına geçtim hızım daha da düştü. Şimdi tekrardan Yapa ya almıyorlar. 3-4 yıl önce binamızın önünden turuncu fiber kablo geçirdiler ama ne işe yarıyor anlamadım. Biz bina olarak fiber internet için imza toplayıp bölge müdürlüğüne gotürdük ama ses yok. Bazı arkadaşlarda da aynı durum varmış bölge müdürlüğüne gidip çözmüşler bu sorunu hatta 100 e 30 hız aldıklarını söylüyorlar ben de aynısını yapsam olur mu ya da başka bir yere mi gitmem gerekiyor. Bölge müdürlüğüne gittiğimde kiminle görüşmem gerek.

Teşekkürler.


Adsl den vdsl e geçiş yapın sizinde olur.

Nasıl yapacağız? Ben zaten bunun için Yapa’dan Vae’ye geçtim. Hatta geçiş yapan TurkNet yetkilisi geçiş yapılanana kadar Vdsl ye sizi ben geçireceğim diyordu bağlantılar yapıldıktan sonra hattınız desteklemiyor dendi.

Telekom müdürlüğüne giderseniz yardımcı olurlar, bende de aynı problem var sokakta bizim bina hariç tüm binalar 85 MBPS VDSL, bize ADSL :slight_smile: Zamanım olmuyor gidemiyorum müdürlüğe. Siz müdürlüğe giderseniz hem net bilgi alırsınız hem size yardımcı olurlar.

1 Beğeni

Bende musait oldugum bir ara gidecegim. Tesekkurler

1 Beğeni