Yakuza Efsanesi Geri Dönüyor: İşte Yeni Oyunun Dövüş Sistemi, Detayları ve Daha Fazlası

Yayıncılığını SEGA ve geliştiriciliğini Ryu Ga Gotoku ekibinin üstlendiği Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name’in hikayesi, oyuncu kadrosu, savaş sistemi ve haritası hakkında yeni bilgiler yayınlandı. Yakuza serisinin yan oyunu niteliğinde olacak bu yapım efsaneyi tekrardan karşımıza çıkarmaya hazırlanıyor.

Bir zamanların Yakuza efsanesi Kazuma Kiryu geliyor
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name adıyla karşımıza çıkacak yeni yapım içerisinde bir zamanların Yakuza efsanesi Kazuma Kiryu yer alıyor. Ancak Kiryu burada “Joryu”" adını kullanmak durumunda kalıyor ve büyük bir dövüş aksiyon deneyimi bizleri bekliyor. Oyun içerisinde yeni mekanlar, heyecan verici dövüş kısımları, etkinlikler, dokunaklı bir hikaye ve daha fazlası yer alıyor.

İki farklı dövüş sistemi yer alıyor

Yeni yapımla beraber iki farklı dövüş stili arasında geçiş yapabiliyoruz. Yakuza ve Ajan dövüş stilleri arasında dinamik geçişli bir yapıyı bünyesinde barındıran The Man Who Erased His Name, 9 Kasım’da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.