Yağmur yağınca internet kafayı yedi

Arkadaşlar merhabalar bundan 3-4 gün önce güzel bir yağmur yağdı benim internet kafayı yedi gök yere indi resmen fakat bu 3 4 gün için de internetim sadece yağmur yağınca geliyor sizce garip değil mi ? Şuan da farklı bir servis sağlayıcıdan hizmet alıyorum sorunu bildirdim saha ekiplerini yönlendireceklerini söylediler beklemedeyim yaşadığım yer büyük bir kasaba köy değil yani ama şuan kullandığım hat 15 20 senelik gibi bir şey daha öncesinde adsl hizmeti alıyordum son 1 yıldır vdsl olarak altyapıyı güncellediler evin tesisatını da kontrol ettim her hangi bir ek veya su alması gibi bir durumda yok evin dışında ki direğe giden kabloya da baktım bir sorun görükmüyor dikkatimi çeken nokta yağmur yağınca internetin tekrar gelmesi oldu sizce sorun saha dolabında veya direkteki kutuda olabilir mi ?
Şuan ki hat değerlerim

Direkteki kutu su almış muhtemelen, hat değerleri berbat durumda, TT ekiplerinin gelip ek noktalarını onarması lazım.

Şuan ki hat değerlerim bu şekilde gelen giden de olmadı saha ekipleri cumartesi günü çalışıyor mu acaba ?

Evet çalışıyorlar ama değerleriniz halen kötü, Upload tarafında büyük sorun var, 4 çok az. İç tesisatı da kontrol ettirmek gerekebilir.

1 Beğeni

Biraz önce çatıya çıkıp çatıdaki eki yeniden düzenledim son değerlerim bu şekilde santrale olan mesafem 670 metre ona rağmen bu hızları alabiliyorum

1 Beğeni