Wifi ile bazı uygulamalar çalışmıyor

Merhaba çok ilginç bir sorunum var internetim 200-230 megabit arası hız olarak sorun yok telefonda bazı uygulamalar wifi ile açılmıyor aslında açılıyor ekran boş yüklenmiyor yani internet hızı düşük desem imkansız telefondan wifiyi kapatıp mobil veri ile bağlanınca sorun yok gayet normal bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi mobil veriden girilen uygulamalara wifi girmiyor teşekkürler.

Farklı bir DNS ile denediniz mi?

evet denedim ancak yine olmadı mobil veri problem yok

Modem arayüzünde genişbant sekmesine girdikten sonra ethwan kısmını düzenleme tuşuna basın ardından ipv4/ipv6 modunu sadece ipv4 olarak seçip uygula tuşuna basın ve sorunun düzelip düzelmediğini kontrol edin.

TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden Aile ve çocuk profili seçilimi kontrol edin.

tamamdır bunu deneyeceğim ama internet hızını düşürmez değil mi ?

Hayır, bir etkisi olmaz.

2 gündür ben de aynı sorunu yaşıyorum, güvenli internet seçeneği kapalı. ekşi sözlük, türk telekom, obilet gibi bazı uygulamalar anlamsız bir şekilde açılmıyor. ama mobil veride normale dönüyor. twitter’da da görseller yüklenmiyor. nasıl bir çözümü olabilir bu durumun fikri olan var mı acaba?

Selamlar @cygnese, IPV6 hizmetiniz aktif mi?

aktifmiş ama şimdiye kadar aktif haliyle çalışıyordu bahsettiğim uygulamalar. ipv6’yı kapattım ara yüzden. şuan uygulamalar düzeldi fakat yine de geç açılıyor önceye göre.

Ne alaka diyo sormayınız hiç bilmiyorum ama uygulamaların geç açılması ve içeriğin kasılması sorunum şöyle düzeldi

Modem ayarlarından ntp yi time.google.com şeklinde değiştirince sorun düzeldi

Belki saçma gelecek bu çözümü denemek isterseniz diye buraya üye olup yazmak istedim

internet servis sağlayıcı TurkNet