Wifi gözükmüyor

Zyxel VMG3625-T50B model bir modem kullanıyorum ve dünden beri wifi telefonlarda gözükmediği için bağlanamıyorum.Kablolu bağlantıda hiçbir problem yok normal bir şekilde bilgisayarda kullanabiliyorum. modemi ne kadar yeniden de başlatsam işe yaramadı nasıl çözebilirim ?

Modem arayüzünden sürekli kontrol yapıyorum ordan sürekli kapa aç yapıyorum. Wifi şuanda açık gözüküyor ama saçmalamış durumda.
image

Deneyeceğim. Bu ilk oluşu değil arada oluyo ve ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi modem saçmalamaya başlıyor anlamıyorum neden böyle oluyor.
image

Sanırım problem 5Ghz’de. Önceden 5Ghz’i kullanmadığım için kapatmak istemiştim ve aynı sorunu yaşamıştım şimdi de 5Ghz’i kapatıp açıyorum birşeyler deniyorum bu şekilde düzeliyor. Modemin 5Ghz ile sorunu nedir acaba.

Modem bizim değil TurkNet’in malum kaliteli modemlerinde fiyatları ortada daha büyük sorunlar çıkarmadığı sürece böyle kullanmak zorundayım sanırım.

5ghz in ismini 2.4 GHz den farklı olarak ayarlayın 5ghz i kapatmayın ve kanal ayarını 36 olarak sabitleyin böyle yapınca düzeliyor

1 Beğeni

Yapılan işlemler sonrasında sorununuz çözüme ulaşırsa bize buradan da bilgi verir misiniz?