Wi-Fi hk

Evin bazı noktalarında telefon çekmeyen noktalardada Wi-Fi sapıtıyor. Bu T50B ile mi ilgili? Sürekli takılamalar, yavaşlamalar yan odada bile oluyor…

5ghz modunun WiFi menzili 2.4ghz e göre daha kısadır bu yüzden olabilir.

5Ghz kullanmıyorum tüm cihazlar 2.4GHz

kablosuz ayarlarından kanali 11 bant genişliğini 40mhz yapıp tekrar denermisiniz hocam

Yok işte ne yapsak olmuyor…
Onu yapıyoruz bunu yapıyoruz hâlâ devam ediyor. Bu kadar sorunlu bir modem görmedim. Başka bir ISS’nin dağıttığı Huawei’nin Wi-Fi perfonmansı bundan nasıl iyi olabiliyor anlamıyorum. Boşuna mı ücret ödüyoruz bu modeme. Tonca sorunu olup hâlâ neden satılıyor… Zyxel’de doğru dürüst güncelleme yaptığıda yok…

aynen hocam size katılıyorum kimse memnun değil imkanınız varsa keenetic extra dsl alabilirsiniz herkes memnun

Keenetic duvara monte edilebiliyor mu? Extra dışında Omni DSL’nin var mı sorunu?

Monte ediliyor bildiğim kadarıyla, Omni Dsl hakkında pek bilgim yok ama almışken extra dsl alırsanız daha iyi olur 5ghz bandı için.

TP-Link Vr300’de iyi gibi duruyor fiyatına göre. Keenetic biraz tuzlu maalesef.

1 Beğeni

Kullandığım tüm modemlerden çok daha iyi bir 2.4ghz menzili var Zyxel in. 5ghz i test edebileceğim bir hıza sahip değilim ama yaptığım WiFi testlerinde 2.4ghz de oda içinde aynı konumda duran antenli TP link 9970 ten, Asus n16 dan çok çok iyi bir menzile sahip.

Bende menzil az da olsa var zaten onda sorun yok. Gelen Wi-Fi sinyali hiç stabil değil. İnişli çıkışlı sürekli sayfa yüklenmemesi, donması. Bundan önce Huawei vardı onun konumu daha uzaktaydı ama balkona kadar 4 5 diş çekiyordu yani. ZyXEL ile salona bir giriyorum 2 diş 1 diş ara sıra 3 diş. Teorik olarak güclü evet. Kullanıma gelince çoğu kişi bu modemin Wi-Fi olayından şikayetci zaten.

Burada anlatılanları bir deneyin. En iyi Wi-Fi ayarı nasıl yapılır? - ShiftDelete.Net

Aynısını yazdım arkadaşa hocam olmuyor dedi.

Farklı bir firmware yüklemeyi denediniz mi? Zyxel i test etmiş biri olarak Keenetic ile eşit wifi performansı verdiğini hatta bazı durumlarda geçtiğini söyleyebilirim.

2 Beğeni

ABPM4.C0 gibi bir sürüm yüklü. Bundan önce ABPM3 ABPM2 ile de denemiştim.

1 Beğeni

Yüklerken hata veriyor. Resim gibi bir şeyden bahsediyor. İşaret aralığını 50’ye çektim az da olsa biraz stabil hale geldi.