WD Sitelerine Girememe Problemi

Birkaç gündür süren bir problemle karşı karşıyayız. https://home.mycloud.com/ vb. Western Digital ürünlerinin arayüzüne ulaştığımız sitelere giremiyoruz. Teknik destek üzerinden kayıt açtırdım (#70613841), ping ve traceroute çıktılarını paylaştım. Sürekli olarak timeout alıyoruz.

Bu siteye ethernet üzerinden erişmesi gereken bir adet WD My Cloud Home Duo cihazım mevcut. Fakat ne wireless ne de ethernet üzerinden buraya erişemediğimiz için media server’daki hiçbir şeye son iki gündür erişemiyoruz. Bundan öncesinde böyle bir problem yoktu.

Selamlar @ugurcan, kaydınız üzerinden inceleme devam ediyor. Ben de birkaç güncelleme yaptım. Problemin devam etmesi halinde kaydınız üzerinden kontakta kalmanızı rica ediyorum.

@ugurcan Bende giremedim hocam attığın siteye vpn açıp denedim sorunsuz giriş yaptı bu zamana kadar benimde hiç sorunum yoktu böyle sorunlar dün gece başladı benimde. Sana rica etsem twitch’ te rastgele bir yayıncıyı açıp sohbet kısmına bakar mısın sohbet ’ e bağlanıyor olarak mı kalıcak ? bilmiyorum yurtdışı çıkışların bir sorun var oynadığım oyunada giremiyorum dünden beri.

@Jax VPN’le giriyor evet. Ama ethernetle bağlı media server’a VPN kuramadığımız için ne yazık ki bu benim için bir çözüm olmuyor.

Aynı şekilde Twitch chat de “Connecting to Chat” yazıyor sürekli, hiçbir zaman bağlanmıyor. TurkNet’le ilgili genel bir sorun var dünden beri.

Aynen sıkıntı var TurkNet 'te bazı kullanıcıları etkiliyor bu problem bende sizin paylaşmış olduğunuz siteye giriş yapamadım açılmıyor site. Merak edip vpn ile denedim sorunsuz açtı.

1 Beğeni

modem arayüzünden DNS değiştirin cloudflare yada Google

@DADAS33 Google ve CF dahil birkaç farklı DNS denedim. Hepsinde durum aynı.