Wan ip sorunu sürekli internet kopması

Merhaba yaklaşıl 1 aydır internet erişimim kısıtlı bir şekilde devam ediyor. Sürekli destek kaydı oluştuyorum ama bir çözüm alamıyorum. Türktelekom ekipleri 5-6 defa evime gelip kontrol sağladı ama sorunun onlarda olmadığını hattın sağlam olduğumu belirtiyorlar.

İnternetimde ara ara kopmalar oluyor ve bu kopmalar bazen günleri buluyor şu anda olduğu gibi 3 gündür internete bağlanamıyorum.

Sorunun sebebi wan ip gelmemesi ve geldiği zamanda sürekli kopması destek taleplerinden bir çözüm alamıyorum tek yapılan modem resetlemek ama bu da çözüm olmuyor maalesef

Bugün ekipler tekrar gelip kontrolleri sağladılar ve tekrar hatta herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Ekipler geldiğinde internet geldi anca 2 saat sonra tekrar internetim gitti.

farklı bir modemle deneme yaptınızmı

Evet hatta modem değiştirildi ama yine aynı bugün bi 3 saat boyunca internet geldi ama şu an gene yok

Selamlar @Electrookie, santral ve saha dolabında genel bir sorun tespit edildi. Yerel sağlayıcı ile ortak bir şekilde inceleme ve müdahale sağlanmasını bekliyorum. Kayıt üzerinden fiziki ve arka plandaki tüm aşamalar yürütülerek arızanız çözüme ulaştırılacak.