VPN dışında net'imi 2 haftadır kullanamıyorum

Merhaba arkadaşlar. 4 yıl olacak türknetteyim ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum.
VPN açmadığım zaman sadece whatsapp instagram okadar. diğer tüm sitelere giremiyorum DNS değil bakın DNS ler hiç çalışmıyor yanı fayda etmiyor. Steam açıyorum direk offline, Origin açıyorum direk offline oyunlarda lobiye girmeyi bırakın oyuna giremiyorum onlıne olamadığım için. Programlar onlıne olmuyor. Sunucuyla ilgili bi sıkıntım var ve derdimi TurkNet 'e anlatamıyorum. Keenetic Cihazıma vpn yaptığım zaman hiç bi sorun yok sadece ping’im 100 falan oluyor ama heryere gırebılıyorum. Ama oyun falan tabi oynanmıyor. Türknetin sayfasına bile giremiyorum öyle diyim size . Anlayan olursa buyrun ping ve tracert değerleri.


Şuan vpn açık baglanıyorum konuyu açıyorum. Kapattığım zaman herşey offline sadece wp calısıyor. Hat değerlerim gayet iyi crc toplanma birikintisi falan söz konusu değil bu konularda bilgim var. Dediğim gibi 4 yıldır ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum. 2 haftadır vpn online anlicanız. Nasıl çözebilirim.

Statik ip niz mevcut mu ?

Bu hata statik ip atandıktan sonra yaşanıyor genelde.

Bazı Statik ip lerde internet erişimi olmuyor çünkü

Güvenli aile profili ve modem arayüzünden ipv6 erişimini kapattınız mı? Bu problemler tüm cihazlarda mı yoksa sadece PC üzerinde mi yaşanıyor.

Sanırım bu problemler bir çok müşteriyi etkiliyor ben dahil, bireysel değil (tabii ki sormanız lazım).

Ipv6 ve statik ip’im yok. Güvenli netim de kapalı. Yani noldu anlamadım tuhaf bir durum.

Yok hiç işim olmadı.

Destek kaydı açtınız ise onun içeriğine traceroute sonuçlarınızı da eklemeyi unutmayın.

1 Beğeni

Attım networke ilettiğini söyledi şimdi. Vpn im modem de acik mi kalsın kapalı mı? Vpn de düzgün çalışıyor olarak görünmesin sonra.

1 Beğeni

Bu konuda bir şey diyemem size müsait olduğunda @EFG net bilgiyi verebilir diye düşünüyorum.

Merhaba @Fazlkrcm, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Sorununuz için açmış olduğunuz destek kaydı numaranızı benimle özel mesaj üzerinden paylaşır mısınız? Ben size bu süreçte elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya ve destek vermeye çalışacağım.

1 Beğeni

Yaklaşımınız için çok teşekkür ederim. Hemen iletiyorum. Saygılar.

2 Beğeni

Modeme tekrar kurulum gerçekleştirdim düzeldi gibi şuan . Teşekkürler herkese.

2 Beğeni

Sorunun çözümüne sevindim İyi günlerde kullanın hizmetinizi :hugs:

@Fazlkrcm, çok sevindim :smiling_face_with_three_hearts: Yine bir sorun ile karşılaşırsanız bana özel mesaj üzerinden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim :pray: