Vodafonenet Üzerinden Turknet Geri Dönüş

Vodafone’dan hizmet aldığımda verdikleri modem sorunlu çıktı hız kapasitesi 81 mbit olmasına rağmen 50’lik paket verdiler ona tamam dedim. Ama verdikleri Vodafone H300S modem 51 mbitlik tanımlı hızı 25’e düşürüyor. Değişim istedim 4 gündür halledemediler. 14 gün dolmadan iptal etmek istedim taahhüt bedeli olarak 470 TL çıkardılar. BTK ve Cimer’e şikayet ettim. Sonuçlanmasını bekliyorum.

Bu süreçte TurkNet’e geçiş yapmak istedim ancak hizmet numarasını girdiğimde başında 00 olduğu için kabul etmiyor. Oysa başka bir hizmet numarası sistemde mevcut değil. Bu sebeple TurkNet’e başvuru yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhabalar, ailemize tekrardan hoş geldiniz :raised_hand:t2: Devre numarası genelde 8 ve 1 rakamıyla başlar. Mevcut sağlayıcınızın temsilcilerinden bunu talep edebilirsiniz :innocent:

Türknetten bende ayrılıp yerel bir issye taşıdım.6-7 günlük maceramda sansür,hız kısıtlaması ve iptv bloklanmasına maruz kaldım sorunlarım halledilmeden çözüldü olarak kayıtlar kapatıldı.Bezdim tekrar TurkNet 'e taşıma başvurusunda bulundum.Evraklar yarın elime ulaşır bir kaç güne geçişim sağlanır heralde.Taşıma işlemi için 3 ay sınırı varsa hattı iptal edip tekrar sıfırdan bağlantıya başvuracağım.Deneyip göreceğiz.

Vdsl olarak 80 mbit alıyorum yeni başvuruda TT dandik bir port vermesinden endişe ediyorum.

Bunu yaparsa birde tahhüt miktarı artar.

TurkNet’e alışınca :slight_smile:

2 Beğeni

Bildiğim kadarıyla 14 gün içersinde beğenmezsen iptal edebiliyorsun.

İptal ettiğin anda hizmet numarası hat numarası olarak bilinir o numarayla verirseniz hizmet alabilirsin ama aynı anda yapman gerekiyor. Hiç denemedim. Bol şans dilerim.:person_shrugging:

1 Beğeni