Vodafonenet ADSL üzerinden TürkNet VDSL'e geçiş hakkında

Merhaba, umarım konuyu doğru kategoriye açmışımdır.

Dün başvurumuzu online kanaldan kuryesiz zahmetsiz yaptık. Bugün sesli aktivasyonumuz da gerçekleşti, hızlı bir şekilde ve diğer adımlara geçmeyi ve modem kullanıcı adı ve şifresinin gelmesiyle birlikte, bir an önce TurkNet ailesine katılmak için sabırsızlanıyoruz ve heyecanlıyız. Sorum şudur ki; Başvurduğumuz paket (Özgür iletişim VDSL 75 mbps’e kadar) olup önceki paketimiz ADSL 16 Mpbs’e kadar idi. TurkNet’e abone olmadan önce VDSL altyapısını destekleyip desteklemediğini hatta port durumuna kadar tetkik ettim ve sonuç 75 Mbps’e kadar olumlu çıktı altyapı da dahil yani öyle görünüyor. Farklı sağlayıcılarda ADSL’den VDSL’e geçişte hattın ilk önce ADSL tanımlandığını bizim online işlemlere girip tekrar bir VDSL’e geçiş talebi oluşturmamız gerektiğine rastladım bazı forum tartışmalarında. Bu işlem sadece TT sağlayıcısını veya farklı sağlayıcıları da mı kapsıyor yoksa yoksa otomatik olarak ADSL’den VDSL’e geçiş sağlanacak mı? teşekkür ederim şimdiden.

Türk Telekom dsl altyapısından hizmet sağlayan tüm sağlayıcılar öyle ilk olarak adsl hizmet alıyorsan önce önceki sağlayıcında adsl olarak geçiş yapılır geçiş yaptıktan sonrada VDSL geçiş sağlanır.

Merhaba, forumumuza hoş geldiniz :slight_smile:
Profilinizde müşteri numaranızı göremedim. Özel mesaj üzerinden bana müşteri numaranızı iletebilir misiniz? Kontrol edip size bilgi vereceğim :blush:

2 Beğeni

Maalesef alt yapı sorgusuna,altyapında çıkan değerlere inanmayın.Direk modem arayüzü üzerinden hat değerlerini atın kaç destekliyor.Ben de geçerken sorgulamada 100 çıkıyordu sonradan 60 lık altyapı çıktı geçince.TT ekipleri bile 100 lük bir altyapı yok dedi.Tabi sizin ki farklı olabilir bu benim deneyimim

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.