Vodafone tt turkcell türknetin müşteri hizmetleri telefonunu blokluyor

Daha önce benim başımada gelmişti yıllar önce şimdide arkadaşımın başına geldi demekki yıllardır türknetde değişen birşey yok müşteri hizmetlerine anlatsanda sallamıyorlar, arkadaşım o yüzden aboneliğini iptal ettirdi ,TurkNet telefonunuz meşgul çalıyor diyor ulan bi insanını teli nasıl 7 24 meşgul olabilir ben aradığımda açıyor bi tek siz aradığınızda mı açmıyor.? Yıllardır aynı muhabbet en olmadı müşteri hizmeti numaranızı değiştirin herşeyi akıl ediyorsunuz ama bunu akıl edemiyorsunuz.

Böyle bir şey mümkün mü? Çünkü aranmam gereken durumlar söz konusu fakat kimse aramıyor. Biraz işkillendim.

Telefonunuzu kontrol edin, engellemeyi siz yapmış olabilir siniz. Böyle bir genel engel olsa biz de aranamayız ki böyle bir sıkıntı hiç yaşamadım mesela ben.

Son destek kaydıma istinaden (yaklaşık 1 ay önceydi), aynı gün içerisinde 2 defa arandım. Yani gsm operatör bazlı bir engelleme söz konusu olamaz, lakin ya sizin tarafınızda manuel bir engelleme vardır veya kullandığınız bir yazılım TurkNet numarasını spam olarak tanımlamış ve otomatik engelliyor olabilir.

Bence siz engellemiş olabilirsiniz. Akşam 7’de destek kaydı açtım. 15 Dakika sonra hemen arandım. Bir sorun yok.

Selamlar @erdinc, değerli üyelerimizin de belirttiği gibi böyle bir engelleme söz konusu değil. Bireysel olarak bir engelleme işlemi yapmış olabilirsiniz.

Satış veya müşteri hizmetlerin de sorun yaşamadım ama arıza kaydına istinaden aramalarda sizi aradık ama ulamadık ibaresi görmüşlüğüm var. Kişisel olarak arama yerine yazarak cevap vermek kolaya gelebilir. Sorun çözüldü mü çözüldü o konuda şahsım adına negatif birşey diyemem. Ama aramalarda ulaşılmama konusu mevcut

Size TurkNet müşteri hizmetleri mi ulaşamıyor?

Ulaşılamıyor dediğiniz cep telefonu numarasını başka operatöre mi taşıdınız? Örneğin; Turkcell’i (0535) Turk Telekom’a, Vodafone’u (0542) Turkcell’e vb.

Eğer bu durumdaysanız TurkNet yönünden (Ev telefonları dahil) arama alamıyor olabilirsiniz. Zamanında başımıza geldi, belki böyle bir sorun yaşıyor olabilirsiniz.

hayır engelleme söz konusu değil zaten telefonuda Sıfırlamıştım, bide arkadaşımdada oldu onun telefonunda sadece wp falan var zaten . Örnek vermek gerekirse yıllar önce aynı problemi yaşadığımda vodafone dan bimcell e geçtim sorun çözüldü, şuan bende problem yok ama arkadaşımda sorun oldu ,bence bir değerlendirin yada aramaya alternatif bir yol bulun örneğin whatsapp araması gibi, sizin iyiliğiniz için diyorum ben müşteri kaybetmedim siz kaybettiniz arkadaşım aramadıkları için tartışıp hattı iptal ettirdi.

ios sistem cihazlarda aramaları seçme mod seçip arama türüne göre meşgule atma durumu oluyor belki ios kullanıyorsanız sistem profiline göz atın

1 Beğeni

cihaz android ve cihaz tarafından engellenme söz konusu değil