Vodafone, IPV6 adresi vermeye başladı

Vodafone, IPv6 adresi vermeye başladı - Ekonomi Haberleri Vodafone’da IPV6 kullanabilen var mı?

ev internetim vodafone. bugün vodafone’u aradım 50 mbps’lik paketim var ve bunun 25 mbps’i geliyor bana. hem bu sorun için aradım hem de bana ipv6 tanımlayıp tanımlamayacaklarını sordum. müşteri hizmetlerinden aldığım cevap: ipv6 ne?

2 Beğeni

Vodafone garip bir şirket. Kimsenin hiç bir şeyden haberinin olmadığı sorunların çözülemediği bir yer. Mart ayından beri sayısız şebeke çekmiyor bildirimi bıraktım. Çevredeki ağaca kadar tarif ettim. Yapılan incelemede normal internet hızları alıyorsunuz diye kapattılar. Normal hız 0.6 mbps. Yüzlerce kayıt açıyorum çözülmeden kapanıyor kimse çıkıp sormuyor çözüldü diyoruz ama neden sürekli müşteri aynı kaydı açıyor? Türk Telekoma 3 kez kayıt bıraktım. Çözüm merkezi beni arayıp çalışanların gelip gelmediğini ne yaptıklarına kadar sordu. Sorun neden çözümlenemiyor onu araştırıyorlarmış. Açık kapı bulduğun an kaç Vodafondan.

Vodafone kendi fibermax altyapı konusunda ekipleri kendi özel ekipleri ama adsl ve vdsl hatlarında kiralık ekipler inanın vdsl ve adslde maalsef çok kötüler ama fibermax altypaısında kendileri oluşturuyor ve anlık gece bile müdahale ediyorlar kısaca adsl ve vdslde tercih edilmemeli

1 Beğeni

TurkNet 'te veriyor fakat dsl n17 u modemimde alamıyorum :frowning:

Merhabalar, birçok eski modem veya yazılım IPv6’ya halen daha hazır değil yani halen daha geliştirilmekte olan bir teknoloji. Cihazınızı güncelleyerek ve gelecek güncellemeler ile IPv6’ya modemler uyumlu hale getirilmeye çalışıyor. Dilerseniz modeminizi güncellemeyi deneyebilirsiniz ve benimle iletişime geçerseniz size bu konuda yardım etmeye çalışabilirim.

bende dsl ac 750 var önceden oluyordu şimdi olmuyor mesela artık ne zaman düzelirse her sürümüde denedim