Vodafone EVDE internete geçiş

Turknetten port kaybetmeden direk Vodafone a geçiş sağlanabiliyor mu , TurkNet 'i iptal ettirmek ile uğraşmadan ??

Evet geçiş sağlayabilirsiniz direk vodafone yi arayin aktif TurkNet müşterisi olduğunuzu belirtin başvurun onlar sizin adiniza TurkNet 'i iptal ederler👍
Yaklasik 48 saat içinde Turknette aboneliginiz iptal edilecek ve Vodafone geçiş yapacaksiniz.

Vodafone ile görüşme sağladığımda 3 ay öncesi gelen kurallar neticesinde geçiş saglanamiyor diyor müşteri temsilcisi bu doğru mudur ? Eğer doğru ise kendim TurkNet 'i iptal etmek durumunda kalacağım ne kadar sürede iptall olur acaba ?

Dogru vodafone a geçiş olmuyor sadece sifir hat veriyor

Kusura bakma. Kurallar değişmiş olabilir benim bildigim en son geçiliyordu.

TurkNet iptal talebinde bulun şimdi yarin arayabilirler aramazlar ise pazartesi kesinlikle ararlar sesli teyit alip iptali saglarlar sen simdi iptal talebinde bulunduktan sonra port kaybetmemek için vodafone da başvur.

TurkNet iptal talebi olusturdum online işlemlerden 10 dk sonra internetim koptu bu normal mi hemen daha iptal onaylanmadan ?

İnternetin kopmuyor aslinda sinyal geliyor fakat fatura yansimasin diye erişim yasagi geliyor yani bu faturalandirma durmasi icin normal bişey iptal icin sizi aramalarini bekleyin.
İptal icin onayiniz alininca tamamen sinyaliniz gidecektir.

Anladım teşekkürler…

1 Beğeni

Bu tip başlıkları başka bir servis sağlayıcının forumunda filan açsak sanırım komple konuyu da silerler bi de üstüne engellerler. TurkNet’in farkını burda bile görüyoruz. Ulan valla Çelik’in şarkısı gibi oldum ya. Gitsem gidemem, kalsam kalamam şaştım bu işe :smile:

4 Beğeni

Burada herkes özgürce fikrini ifade edebilir burası yalnızca TurkNet’lilerin değil herkesin kullanabileceği bir forum :hugs: Şunu da hatırlatayım sadece internetle ilgili konuları değil her konudan gönderi oluşturabilirsiniz.

5 Beğeni

Türknetin bu yönünü ve yaptığı çalışmaları takdir ediyorum fakat yeni fiyat politikası ile 100 mgbit altı benim gibi kullanıcılara fazla gelen bir fiyatı dolayısı ile ayrılmak zorunda kaldım. Gigafiber inşallah en yakın zamanda her yere ulaşır diyelim… Teşekkürler …Konuyu isterlerse moderatör arkadaşlar kapatabilirler …:hugs:

1 Beğeni

Merhaba

Vodafone oyunlarda ping yüksek çıkıyor bilgi vereyim.

1 Beğeni

iss ler arası vdsl de gecıs oluyor devır ıcın verdıgınızde hepsını karsı taraf halledıyor
fakat fıberde tasıma olmuyor dedıler bana bılgı aldıgımda.yenı basvuru yapın eskısını kapatacaksınız kendınız, cıkan faturadan bellı kısmını oduyoruz dedıler.

Katılıyorum TurkNet 17 ms vodafone 60 ms Hatay

1 Beğeni

Sizin için hayırlı olsun :hugs: isteğiniz üzere konuyu kapatıyorum.

kimsenin birşeyi görmezden geldiği yok… sanki herkes gigafiber kullanıyomuş gibi yazmaktan bıkmadınız mı? getirsin gigafiberi verelim 200 tl bile olsa kullanalım… nasıl bi çıkarınız var çözemedim hala…

1 Beğeni

30 dakika sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.