VMG8623-T50B çok geç açılıyor?

VMG8623-T50B modemini kullanmaktayım internet ışığı(3. Işık) 15-20 dakika sonra yanıyor ve bazen hiç yanmıyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum ama yinede 15-20 dakika sonra geliyor internet?

Firmware Version: V5.50(ABPM.3)b2_F0

Bu versiyonu kullanma nedenim daha önceden son firmware’i kullanmıştım ama onda ise Instagram da sayfalar çok geç açılıyor Banka uygulamaları (Papara,Enpara,vs) Lütfen Ev internetini ve stabil bir ağ kullanın uyarısı veriyor, Wild Rift oyununda ise sunucu hatası uyarısı aldığımdan dolayı TurkNet Destek kaydına ilettim, bana bu firmware’i( V5.50(ABPM.3)b2_F0 )kullanmamı söylediler bende Firmware downgrade yaptım.Lütfen yardımcı olun!

Destek Numarası: 50916856

1 Beğeni

bu modem malesef öyle son yazılım yani V550ABPM6G0 iyi olduğu söyleniyor ama yüklemeden önce her ihtimale karşı supervisor şifreni al.

1 Beğeni

Abpm6g serisi çıktıysa bizimlede paylaşın yararlanalım. Abpm6c yükledim vmg8623 t50b modeme sorunsuz kullanıyorum. IPv6 da açıldı bu sürümde çalışıyor.

Bu modemin dsl bağlantısını tutturamaması bende de oldu turknetin kurulum ekipleri kablo değişikliği yaptılar onların kullandığı kablodan sonra benim modemde zaman zaman geç bağlantı kuruyor

Merhaba kullandığınız versiyon baya bir sorunlu ipv6 çalıştırmasından başka artı tarafı yok diyebilirim son sürümde de instagramın ve dediğiniz diğer uygulamaların açılmama veya geç açılma sebebi ipv6 dan kaynaklanıyor yine en son sürümde ipv6 sorunlu o yüzden son sürüm de dsl sinyal sorunu yaşamıyorsanız en son sürüme geçip modemi sadece ipv4 moduna alırsanız sitelerle ilgili sorununuz büyük ihtimal düzelecektir.

2 Beğeni

PC den güncelleme yaptıktan sonra bunu mu seçmem gerekiyor ?

Evet o seçeneği seçerseniz belirttiğiniz sitelerdeki sorunlar büyük ihtimal çözülecektir.

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Modemi son sürüme güncelledikten sonra gelişmeleri size bildireceğim.:relaxed::pray:

1 Beğeni

Rica ederim yardımı olursa ne mutlu😊

1 Beğeni

İyi Günler Forumdaslar yaklaşık 3 aydır Zyxel VMG8623-T50B Modemi kullanıyorum kopma crc yuzbinlerce crc hataları yavaşlama problemleri ile karşılaştım.ÇÖZÜM:Ankastre kutudan eve gelen Siyah kabloyu mutlaka gerdirin. şahsen ben böyle yaptım SONRA modeme gelen rj11 hattı tlf kablosu veya dal kablosu içi yüzde yüz bakır kablo olsun.ONEMLİ Modemle verilen adaptörü kullanmayın.Ben PC satan dükkanlardan Huawei marka 12 volt 2 Amper değerli adaptör aldım Son 1 aydır IPv6 aktif hâlde internetimi ve modemi sorunsuzca kullanıyorum.Suan 5 V50 ABPM 6 CO kullanıyorum.WİFİ 5 GHZ kopma sorunu için Kanal 36 ya sabitleyiniz

2 Beğeni

Merhaba @Kblt44, konu için açılan destek kaydınız üzerinden size ben elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım. Forumdaşlarımızın dedikleri işlemleri de yapın tabii, sonuç alma ihtimaliniz çok yüksek…

Bu arada isterseniz modem üretici firmanız ile görüş derim.

2 Beğeni

V550ABPM6C0 yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. geç açılma vb hiç bir sorun yok, ipv6 da sorunsuz çalışıyor.

1 Beğeni

İpv6 son sürümde sorunsuz çalışıyor bilginize

1 Beğeni

Hayırlı olsun hayırlı olsun

VMG3625-T50B ve VMG8623-T50B V5.50(ABPM.5)F1 yazılımında ipv6 çalıştırma yöntemi son sürüm bu senin kullandığın bu sürümün global versiyonu sadece TurkNet için düzenlenmiş burdaki versiyon.:blush:

ABPM6.C0 sürümünde herhangi bir ayar yapmadan direk çalışıyor hocam onu kastetmiştim ben

1 Beğeni

Modem güncelleme nereden buluyorsunuz ben bulamıyorum benim modemin doğru düzgün desteği yok zaten yazılım geliştirilmesi lazım var Ama yeterli değil

1 Beğeni

forumda paylaşılıyor global sürümler

Modeminizin marka modeli nedir?

1 Beğeni

zte zxhn h298a home gateway v9

Modeminizin son sürüm yazılımını bu vereceğim linkten indirebilirsiniz ama cihazınızın güncelleme sekmesi gizli ise ilk önce modeminizi rootlamanız gerekmektedir.
ZTE ZXHN H298A yazılım

1 Beğeni