VMG3625-T50B WiFi Ayarları Hakkında

merhaba, VMG3625-T50B modem kullanıyorum ve wifi performansı vasat durumda. ara sıra wifi bağlantısı kendi kendine kapanıyor. kablosuz ayarlar hakkında yardımcı olabilecek birileri var mı acaba? şuan bu ayarlarda kullanıyorum;


versiyon; V5.50(ABPM.6)F0

1 Beğeni

hocam 2.4 ghz kapatın 5 ghz sadece açık kalsın 5ghz wifi speedtest yapıp atabilir misiniz ?

1 Beğeni

Merhaba, bu modemin wifisi için müşterinin biri gösterdi ama tam bilmiyorum, belki size faydası olur.

1 Beğeni

Bende de vardı bu sorun. Global yazılıma geçince düzeldi

1 Beğeni

Eğer güncel yazılımı yüklediniz ise @CKLasT nin yazdıklarına ek olarak mesh özelliğini devre dışı bırakmanız da işe yarayabilir.

1 Beğeni

Mesh kapalıyken daha bir kararlı gibi geldi. Eğer yine kopma yaşarsam bir de bu ayarlar ile deneyeceğim. Bir de genellikle 5GHz kanalında kopmalar oluyor bazen iki wifi kanalı da kapanıyor ve tüm ayarları sıfırlamadan wifi açılmıyor böyle garip sorunları var elimdeki modemin

TurkNet modemleri için olan son sürüm yüklü mesh kapalı bir şekilde deniyorum şuan.

Wifi hızında sorun yaşamıyorum hocam kopmalar yaşıyorum. Ama yine de sizin için baktım, hat değerim 79mbit 5ghz kanalında 74mbit 2.4ghz kanalında yaklaşık 50-68mbit arası hızlar alıyorum modem ile aramdaki mesafeye bağlı olarak.

1 Beğeni

Ayarları uyguladım 2.4 ghz hem daha önce çekmediği yerlerden de çekmeye başladı hem de interneti çok kararlı iletiyor. Şuan için çok iyi bir sorun olacağını düşünmüyorum bu ayarlardan sonra.

Ama 5ghz hala aynı odada bile zor çekiyor

5 ghz in kanal ayarını otomatik yerine 36 ya ayarlayın. Sorunun çözümüne sevindim İyi günlerde kullanın hizmetinizi :pray:

1 Beğeni