VMG3625-T50B - Whatsapp Sorunu!

Merhaba arkadaşlar, geçen ay TurkNet gigafiber hizmetine geçtim. İnternet ile herhangi bir sorunum veya sıkıntım yoktur. (çok memnunum ) Başlıkta belirttiğim gibi tek sıkıntım whatsapp’a bildirim gelmemesi mesaj atıldığı zaman hemen ekrana düşmüyor aramada düşmüyor, sanki uyku modu gibi telefondan whatsapp’ı açtığımız zaman mesaj bildirimleri geliyor ama telefon kapalı konumdayken hiç bir şekilde bildirim ekrana gelmiyor (mobil veri açınca sorun yok. )

Modem yazılımı bu: Firmware Versiyonu V5.50(ABPM.5)F1

76b13a67-3fe3-4b7b-91c4-964dce22a9f7

Merhabalar, evdeki farklı cihazlarda aynı sorun yaşanıyor mu? Yaşanmıyor ise bildirim ayarlarınız ile alakalı bir sorun olabilir. Uygulamayı silip tekrar yüklemenizi ve bildirim ayarlarınıza göz atmanızı rica edeceğim :raising_hand_man:

Evdeki bütün cihazlarda aynı sorun var ve sorunu anlamak için eski modem’imi taktım onda sorun yoktu. Bende modemden olabileceğine kanaat getirdim. Ne yapacağımı da bilemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1 Beğeni

sorunu çözdüm arkadaşlar ip6 yı kapatıp ip4 yapınca düzeliyor
geniş band ve ev ağından ip4 yapın sadece

1 Beğeni

Sorununuzun çözüldüğüne sevindik. Keyifli kullanımlar dilerim. :hugs:

Aslında sorunu çözmediniz sadece halı altına süpürdünüz :+1: Kullandığınız modem gideceği yerin ipv6 desteği yoksa ipv4’e göndermesi lazım, yapamıyor demekki. Yine de geçici çözümünüz hayırlı olsun

12 saat sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.