Zyxel e son yazılımda eğer 5ghz i kapatır isek elektrik kesintisi sonrası wifi de 2,4 ve 5ghz in geri gelmediğini de iletir misiniz? Modem 8623
Bağlanamadığım bir cihazdan kanıt göndermem mümkünde değil. AP üzerinden modemin arayüzüne girip 5ghz i kapatıp açıyorum sorun düzeliyor. Dediğiniz gibi zyxel e bunu anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor olacaktır. Yeni yazılımı bekliyorum. Feedback lere dönüş yapacaklarını sanmıyorum.
Evet farklı bir yerde lan girişine sahip bir wifi repeater var onu orada ap olarak kullanıyorum. Ama günlük çoğu zaman gelmiyor. Ve wifi tarama ekranında sadece ap nin kanal bilgisi görünüyor. Diğerleri hiç bir şekilde yok. Çok sorun edilecek bir şey değil 5ghz gereksiz olsa da açık kalıyor sadece.
Bilgisayarda sorunsuz çalıştı, mobilde de çalıştı fakat bazı uygulamalar ve siteler açılmadı hatta TurkNet Online İşlem Merkezi bile açılmıyordu bu sebepten ipv4 moduna geçmek durumunda kaldım.
Bazı sitelerin ipv6 desteği olmadığı için şu anlık yapılacak birşey yok malesef.
Ev ağında gerekli ayarlar yapıldıktan sonra wifiyi kapayıp açınca ipv6 nın çalıştığını gözlemledim. Galiba modem ev ağı ayarlarını tüm cihazların bağlantısı kesildikten sonra uyguluyor. Lan, 2.4g ve 5g wifi için ayarları ayrı ayrı uyguladığını düşünüyorum. Ben 5g ağını kullanıyorum 5g wifiyi kapayıp açınca ipv6 bağlantısı geldi.
Ben başka bir yöntem buldum en azından kendimde işe yaradı modemi aynı ayarlara alıp bu sefer modem de ip modunu sadece ipv6 moduna alınca mobil cihazım ipv6 testini geçti ve kalıcı olarak çalışıyor bazı bana dönüş sağlayan kullanıcılar 1 kere geçiyor yeniden test yapıyorum bir daha geçmiyor gibi bir durum olmadı denemek isteyen olursa geri dönüşlerini bekliyorum internet bağlantısı gelmez ise mobil cihazın kablosuz bağlantısını bir kere kapatıp açsın test ekranı hemen gelmiyor geç açılıyor bilginiz olsun ama bu anlattığım da bir çözüm değil çünkü her site ipv6 desteklemediği için bu seferde ipv4 versiyon siteler açılmıyor sadece ipv6 moduna aldığımız için😊
İlla sadece ipv6 ya almaya gerek yok, wifiyi kapayıp açmak yeterli oluyor ben akşamdan beridir çoklu modda kullanıyorum. Hem çoklu moddayken sitelerin açılmasında ki yavaşlık da düzeldi.
Bu sizin için geçerli herkeste ve her marka mobil cihaz da aynı durum söz konusu değil.
“Icmp” nedir nasıl açtınız?
Galiba cihazın destek durumuna göre değişiyor, aynı ağda bilgisayarda desteklenmiyor.
@KASPAROV Dostum ellerin dert görmesin ipv6 telefonumda çalişiyor hem bilgisayarimda uzun zamandır yeni güncelleme gelmesi bekliyordum zyxel’den fakat getiricekleri yok saollasın.
Merhaba. 8623 t50b nin eski sürümüne nasıl ulaşabilirim.
Merhaba bu vereceğim linkten ulaşabilirsiniz.
VMG8623-T50B sürüm V550ABPM3b2_F0
Teşekkürler. Eski sürüm değil mi?
Bu ayarları yaparak kör topal IPV6 kullanıyordum. Ayarlar değişmemesine rağmen hatta tüm bağlantıları sıfırlamama rağmen yine olmuyor. Bilgisayarı modemi kapatıp açtım yine yok
Bu ayarlarla hala kullanabilen var mı?
Merhaba bende sorunsuz olarak hala çalışıyor modemi fabrika ayarlarına alıp tekrar ayarlayıp denermisiniz.
V550ABPM6C0 sürümünde gayet stabil bir şekilde çalışıyor
Teşekkürler, bu yöntemle V5.50(ABPM.5)F1 versiyonda ipv6 testini geçtim.
Umarım çalışmaya devam eder.