Her gün günde bir-iki defa internet gidiyor. 3 defa destek kaydı açtım, ilkinde aynı modemi sıfırıyla değiştirdi Türk Telekom ekipleri. Sonralarında da bağlantı testi yaptılar ve “23 saat boyunca herhangi bir kopma yaşanmamıştır.” diyerek destek kaydı kapandı. Bu modemi araştırdığımda bu sorun kronik bi sorun olduğunu gördüm. Eğer bir çözüm yöntemi varsa anlatabilir misiniz? Yoksa acaba AirTies veya ZTE gibi modemlerle değişebilme opsiyonumuz var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Bahsettiğiniz sorunlar bu cihazın en bilinen kronik problemi. Yalnız bu cihaz bir güncelleme aldı ve yeni sürümde bu sorunların tamamını ortadan kaldırdılar nasıl oluyorsa. Siz muhtemelen DGW9000-v4.1.0.61_22.02.14 sürümünü kullanıyorsunuz ve bu sürüm bahsettiğiniz problemlere yol açan sürümdür. Cihazın DGW9000-v4.2.0.36_23.01.2 sürümünde bu sorunları ortadan kaldırdılar.
Türk Telekom bu güncellemeyi OTA üzerinden yayınladı fakat diğer servis sağlayıcılar için OTA’dan güncelleme alıyor mu bu modem bilmiyorum.
Bu sürümü kendim modem arayüzünde falan yükleyebilir miyim?
Yükleyemezsiniz. Root olmayan kullanıcılar için manuel FW yükleme seçeneği sunulmuyor. Root kullanıcısının ise kullanıcı adı ve parolası bilinmiyor.