Vermediğiniz modemi geri istyorsunuz

Merhaba pazar günü vae den gigafibere geçiş yaptım az önce tarafıma aşağıdaki şekilde bir mail geldi vae abone olurken tarafıma modem verilmedi kendi modemimi kullandım hatta bina içi ankastre bağlantımıda kendim yaptım modem kurulumumuda kendim yaptığım halde kurulum ücreti almıştınız şimdide modemi geri gönderin yoksa fatura keseriz diyorsunuz çağrı merkezi aracılığıyla destek kaydı açtım görevli arkadaşınız bana biz modem temin etmiyoruz diye dönüş yapıyor konu hakkında destek olur musunuz?

Merhaba,

Talebiniz doğrultusunda 1646565 numaralı hizmetiniz kapatılmıştır. Adresinizde TurkNet hizmetinin sunulmasında kullanılan modem ekipmanlarının 10 gün içinde tarafımıza iadesini rica ederiz.

Modeminizin hizmetiniz ile eşleştirilebilmesi için kargolamadan önce modem kutusuna ad soyad ve müşteri numaranızı içeren bir not eklemenizi rica ediyoruz.

Dilerseniz Aras Kargo ile karşı ödemeli gönderebilirsiniz. Cihaz tarafımıza ulaşmadığı taktirde sistem otomatik olarak faturalayacaktır. Gönderdiyseniz bu mesajı dikkate almayınız.<

Merhabalar,

TurkNet Foruma hoşgeldiniz :wave:

Bir önceki hizmetiniz DSL’de miydi eğer DSLde ise muhtemelen bir hata olmuştur yetkililer ilgilenir.

İyi günler dilerim.

1 Beğeni

Az önce tekrar sms geldi 950 tl faturalanacaktır diyor vermediğiniz modemi istiyorsunuz.

1 Beğeni

Özgür iletilişim 75 kullanıyordum dsl

TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden destek kaydı bırakıp destek kaydı numaranızı iletirseniz yetkililer yardımcı olabilir.

1 Beğeni

Önceki hizmetiniz dsl ise hatalı mail ve sms gönderilmiştir. Online işlem merkezi üzerinden fatura adımından bir kayıt oluşturun. Durumu iletin. Fazla detaylı anlatmaya gerek yok. Onlara " önceki aboneliğimde tarafıma kullanımım için ücretsiz modem temini yapıldı mı yapılmadı mı? " sorusunu iletin.

1 Beğeni

Neden destek üzerinden bana modem verdiniz mi diye sorayım anlamadım vermediler diyorsam vermemişlerdir kurulum bile yapılmadı tarafıma ücret yansıtıldığı halde kendim yaptım

Merhaba @silentmurder kontrol sağladığımda yanlış SMS atılmış o mesajı dikkate almayınız. İyi günler dilerim.

Kendinizi teyit edin diye söylemedim onlar teyit etsinler kendilerini diye kayıt açın dedim :man_shrugging:

2 Beğeni