Vdsl'den Fiber'e Nakil

Merhabalar, şu an oturduğum evde vdsl internet kullanıyoruz. 1 haftaya taşınacağımız lokasyonu TurkNet altyapit sayfasında sorgu yaptığımda özgür iletişim fiber 100 olduğunu gördüm. Şimdi soru; vdsl hizmetimi fiber olan bir lokasyona nakil yapabiliyor muyuz? Yoksa buradaki TurkNet vdsli iptal edip, yeni adres için sıfırdan fiber basvurusu mu yapmak lazım? Teşekkür ederim.

@EFG @Ugur.Aydogan @Eren @ModeratriX bu konuda çok yakın zamanda bi paylaşım görmüştüm.
Vdsl den fibere geçiş yapılıyor artık diye.
Vdsl aboneliği iptal etmeden direk fibere geçiş mümkün mü?

1 Beğeni

Vdsl den fibere geçiş oluyor artık.

2 Beğeni

Peki bu durumda fiber için gerekli olan gpon cihazı ve ücretsiz modem TurkNet tarafından mı iletiliyor? Tıpkı yeni basvurularda oldugu gibi?

Türk telekom da getire bilir dostum.

Taşınma ücret alıyorlar zaten kurulum ücreti almazlar

1 Beğeni

Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için. :relieved:

Müşteri hizmetleri ile görüştüğüm üzere, vdslden fibere nakil yapılamadığı bilgisi tarafıma iletildi. Bilgilerinize.

Ortak alt yapıda bakırdan fibere geçiş var net bilgi yeni başlanmış size denk gelen müşteri hizmetlerinin haberi yoktur.

Evet ben yapmıştım paylaşımı twiterdan geçiş yok dediler. Btk şikayetime dönüş yapıldı geçişin yeni başladığı evrak gerektirmediği söylendi.

1 Beğeni

Eğer talep size ait ise adresinizde fiber altyapı bulunmuyor bilginize.

Ek olarak vae ortak altyapıdan ftth ye geçiş var yani modeme kadar Fiber altyapısı olan yerlerde bakırdan fibere geçiş yapılabiliyor.

1 Beğeni

Yarın taşınıyorum, yani yeni taşınacağımız yere nakil isteyeceğim. Şu anki adresimde yok zaten fiber. Yeni adresimde var.

1 Beğeni

Bizim adrese de bakar mısın alt yapı bilgisini kaldırmışlar alt yapı görünmüyor ama komşulardan fibere başvuru yapan var TT kullanıyor bu hafta kuruluma geleceklermiş onu mu beklemek gerek acaba sisteme düşmesi için.

Gibirnet veya comnet üzerinden adresinizi sorgulayın aldığınız hatanın ekran görüntüsünü paylaşın buraya bakalım. Şu an moderne kadar olan fibere geçiş oluyor yakın zamanda binaya kadar olan fibere de geçiş mümkün olacakmış.

1 Beğeni