VDSL'den Fibere Geçişte Mağduriyet

Merhaba, ben VDSL hattımı sorunsuz kullanıyorken Türk Telekom tarafından binaya ve daire kapı önlerine fiber hat bağlandı. Bende evden çalıştığım için internetim hızlansın diye TurkNet’e destek kaydı oluşturdum ve beni fibere taşıdılar.

09.01.2025 tarihinde ekipler modem kurulumu yaptılar. Tüm ışıklar yandı sadece internet ışığı kırmızı yanıyordu. 24 saat içinde düzelecek dediler ve gittiler.

Bugün 13.01.2025 tarihindeyiz ve hala internetim yok. Üstelik devrede arıza var diye bana 25 gün sonra düzelecek diyor TurkNet. Madem böyle bir arıza var beni niye fibere geçirdiniz. VDSL sorunsuz çalışıyordu. Bu arızanın acil düzeltilmesini rica ediyorum. Evden çalışıyorum, işsiz kalacağim.

Merhaba, destek kaydınız hakkında ekibimizle iletişime geçip bilgi ilettik. Konu ile ilgili dönüş yapılacaktır. Uzmanlarımız sizinle iletişime geçecek. @burak1994

Şimdi Türk Telekom Genel Müdürlüğü’ne uğradım. Devre ataması gerekiyor, ekip devre atayacak arızayı çözecek dedi ama zaman veremiyor. Bu hafta çözülmese işsiz kalacağım. Lütfen ekipler benimle iletişime geçsin öncelik vs versinler sorun düzelsin.