Vdsl2 hizmetinden fibere geçtim fakat hala fiber modemimde internet yok

Aktif olarak Vdsl2 kullanıyorum 2 gün önce modemimin internet ışığı gitti ve ip almamaya başlamıştı aynı gün hattın sahibine fiber kurulacağının 1 güne ekiplerin geliceği söylendi ve ertesi gün gelip fiber modemle kuruşumu yaptılar.

Buraya kadar bir sorun yoktu sonrasında ne zaman bağlantı alıcağımı türk telekomda ki arkadaşlara sordum hala vdsl modemimin interneti olduğunu fiber modemde olmadığını söylediğimde yaklaşık 4 saat ile 1 gün arasında geçişin tam olucağını başta internet ışığının kırmızı yanıp sönerken bir kaç saate yeşil yanıp sönüceğini ve daha sonrasında hep şekil yanarsa bağlantımın geliceğini söyledi.

Bir kaç saate yeşil yanıp sönmeye başladı fakat şuan sonrasında sabit yeşil yanıp internet bağlantısının gerçekleştiğini görmedim acaba bağlantımı aktivasyon sürecim ne kadar sürecek veya benim herhangi bir kurulum ayarmı yapmam gerekiyor çünkü sizin herhangi bir ayar kurulum yapmanıza gerek yok diye bilgi verildi yardımcı olursanız sevinirim.

Modemlerin durumu aşşağıda bulunan ekteki gibi.


Selamlar @MelihV, hattınız şu an için çevrimiçi görünüyor. Probleminiz devam ediyor mu? Ediyor ise 73502159 numaralı destek kaydı üzerinden bilgi iletmenizi rica edeceğim.

Sabah uyandığımda geçiş sağlanmıştı sanırım bir sorun kalmadı teşekkür ederim.

TurkNet VDSL + TurkNet ev telefonu hizmetimiz var;
Evimize Türk Telekom Fiber gelirse Ev telefonunu kullanmaya devam edebilir miyiz ?
Evimize TurkNet Gigafiber gelirse Ev telefonunu kullanmaya devam edebilir miyiz ?

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.

Selamlar @justVDSL, her ikisinde de kullanabilirsiniz.

1 Beğeni