Vdsl ye Geçemiyorum Yardım

merhaba 23.08 tarihinde TurkNet adsl den vds geçiş talebi oluşturdum 2 gün sonra tt ekibi geldi binadaki ankastre kablosundan ayarlamalar yaptı modemin dsl ışığı yanmaya başladı TurkNet ekibi destek kayıttan vdsl geçiş talebini onaylanmıştır dedi ama hala eskisi gibi acaba TurkNet çalışanı vdsl geçişimi onaylamadımı, en son dün destek oluşturdum tt ekibi göndericez dediler, bugun öğlen tt mesaj atmış Ek: İş Emri Durum Açıklama : Arıza kaydı abonelik iptalinden dolayı kapatılmıştır. diye TurkNet bilgilerim ektedir bakabilirmisiniz sorunun nerde olduguna,
önceden modem buluşma yeri buluşmuyor vdsl idi şimdi bu oldu


buda modem bilgisi.
3

Merhaba, alt yapınızı TurkNet’in web sitesi üzerinden sorgulattığınız zaman kaç mbps gösteriyor? Modeminizin markası ve modeli nedir? İnternet paketinizi değiştirmek için online işlemler üzerinden Paket & Kullanım > İnternet Paket Değişikliği adımlarını uygulayarak size uygun paketi seçin ve talebinizi oluşturun.
NOT:
Modeminiz VDSL’yi desteklemiyorsa VDSL alt yapısından yararlanamazsınız fakat modeminizi VDSL’ye uygun modem ile değiştirirseniz VDSL alt yapısını kullanmanız mümkün. Modeminiz VDSL’yi destekliyorsa Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum linki üzerinden destek kaydı oluşturmanızda fayda var.

Modem: Zyxel VMG3312-B10B, bütün internet sağlayıcıları 75 mbs hız alabilecegimi gösteriyor türk teelekomda hipernet gösteriyor diğer adımları önceden yaptım zaten sorun TT yada turknette gibi gözüküyor

Online işlemler üzerinden Paket & Kullanım > İnternet Paket Değişikliği adımlarını takip ederek paketinizi tekrardan değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Büyük ihtimalle bir yanlışlık olmuş olabilir veya portlarda düzeltme yaparken yarıda kalmış ve sorun düzeltilince tekrardan VDSL alt yapısını kullanmaya devam edebileceksiniz.

Eğer port varsa. Yüksek ihtimalle port yoktur :person_shrugging: