VDSL ve GigaFiber

Ben halihazırda 7 aydır TurkNet vdsl kullanıyorum. Genel olarak memnunum.
Sokağımıza Mayıs ortalarında gigafiber için kablo çekildi ve bina girişlerine kutular konuldu. Haziran-temmuz derken ağustosu yarıladık neredeyse, ne yazık ki hala aktive edilmedi.
Herneyse sonuçta o veya bu şekilde aktive olacak.
Şimdi soru şu:
Aktive oldu diyelim gigafiber, bende başvurdum, aynı gün ve saatte , yani internetim kesilmeden mi(yarım saat veya 1 saatte sıkıntı olmaz da) gigafibere geçeceğim, yoksa birkaçgün sürüyor mu, bu işlemler.
Yani eğer uzun sürecek ise, şu andaki VDSL hizmetini iptal etmeden gigaya başvurayım diyorum. (Eğer oluyorsa)
İşim gereği netin olmaması sıkıntı yaratacak aksi halde…

1 Beğeni

İptal etmene gerek yok bu arada sorgulama sayfasına girip sorgulaman lazım 1000 mbps çıktığında oimden kampanya tarife değişikliği adı altında destek oluşturacaksın seni arayıp randevu isteyecekler aynı günde(hangin gün belirlediysen) kabloyu çekip rokete binip uçacaksın o gün aktif ediliyor mu bilmem tabi onu da bilen gelir konuya

@alperenatici @ModeratriX bu konuda bilginiz var mıdır?

1 Beğeni

Merhabalar, çok uzun süreli bir kesinti yaşamazsınız. Mevcut bağlantınız sağlanır ve VDSL bağlantısı iptal edilir. Altyapı aktif olduğunda Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden kayıt oluşturursanız ekipler gereken işlemi ve hassasiyeti gösterir :innocent:

1 Beğeni