VDSL mi Fiber mi

Merhaba bugün ipv6 kullanmak için Comnetten TurkNet 'e geçmeye çalıştım ancak halihazırda kullandığım vdsl dışında adresimde fiber olduğunu belirtti abonelik sayfası. Bunun üzerine indim sığınağa aşağıdaki fiber kabineti yeni gelmiş anladığım kadarıyla.

yenisi


eskisi

Aldığım uyarı


Belirttiği şekilde başvuru yaparsam böyle görünüyor

Çekincem ve beni düşündüren şu ki, halihazırda kullandığım hat 100mbps vdsl ve başvuru sayfasında vdsl veya fiber olup olmadığı belirtilmemiş. Bir şekilde durduk yere vdsl’i iptal edip tekrar vdsl çekmeye çalışırlar mı? Ayrıca TT fiber modem kira ücreti çıkacak mı ekstra. Umarım derdimi anlatabilmişimdir yardımlarınız için teşekkürler.

Selamlar @iosman, fiber olarak hizmetiniz başlayacaktır. Modem kira ücreti yok :raised_hand:t2:

2889002data

Hocam VDSL hızında yazdı başvuru sonrasında. Bunu nasıl doğrulattırırım VDSL çekeceklerse aktivasyon bedeli ödememe gerek yok halihazırda var

Kontrol sağladığımda belirttiğiniz gibi VDSL üzerinden başladığını görüyorum. 56625219 numaralı kaydınız üzerinden fiber ile alakalı not düşüldü. Gelişmeleri takip ediyorum :raised_hand:

1 Beğeni

Alperen Bey ilgi alakanız için teşekkür ederim. Turk Telekom’un websitesinden de adresime baktığımda fiber 200mbps civarında paketler çıkarıyor karşıma. Anladığım kadarıyla fiber kutusu aktif. Şu işi hatasız çözebilirsek bu adresimi de turknetli yapalım kazasız belasız.

Alperen Bey, bölgeme bakan Sinem hanım inatla fiber olmadığını söyleyerek abonelik başvurumu iptal etmeye yönlendirdi ve iptal ettim.

Hocam mail de kabul etmiyorsunuz. İptal işlemi 5 gün içinde gerçekleşecekmiş. Benim 88 ile başlayan devre numaramla var olan hizmeti devretmek için hemen başvuru yapmam gerekiyor. Bana yardım edin
image

Selamlar @iosman, 56716472 numaralı kayıt üzerinden iptal talebiniz alındı. Süreç ortalama 5 iş günüdür. Onayınızla beraber daha erken tamamlanabilir. Ekiplere bilgi iletiyorum :raising_hand_man: