VDSL Kabini aktifliği

Merhabalar yaklaşık 2 ay önce mahallemize üzerinde Türk telekom fiber yazan kabin kuruldu. Çalışanlara kurulurken sorduğum zaman 1-2 ay içerisinde aktif olacağını söylediler. Üzerinden 2 ay geçti kabinin aktif olup olmadığı bilgisini nasıl sağlayabilirim? Şu an halihazırda TurkNet kullanıcısıyım kabin aktif olur olmaz vdsl için başvuru yapacağım. Destek ekibine durumu ilettim. Bu bilgiyi turk telekom’dan sağlamanız gerekiyor dendi. Turk telekoma bu bilgi için nasıl ulaşmam gerekiyor? (Altyapı sorgulama sitelerinden bakamıyorum çünkü mahalle adresinin datasında bir sorun olduğu için 2 yıldır 100 Mpbs olarak gösteriyor fakat bu yanlışmış)
(Türk telekom destek hattına ulaşmaya çalıştığım zaman müşteri numaram vs isteniyor fakat türk telekom müşterisi değilim bu yüzden numara üzerinden ulaşım sağlayamıyorum)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Fiber dediğiniz binanizda kutu olmasi gerekiyor ama bahsettiğiniz disarda beyaz kapli kabin ise erisim kabinidir fiber saha dolani ama eve bakir gidiyor sadece yuksek hizlardan yararlanabiliyorsunuz(mesafeye gore) fotografini cekip atarsaniz daha detayli yardimci olur herkes internetten altyapinizi sorgulayin ordan cikan sonuca bakin

Dışarıda beyaz kaplı bir kabin. yukarıda belirttiğim gibi adresttte atlyapı sorgulama datalarında bir sıkıntı var
images

En net bilgiyi bölgenizdeki Türk Telekom müdürlüğüne gidip alabilirsiniz. 4 sene evvel bizim buraya da vdsl saha dolabı takılmıştı. Aktif olması yaklaşık 5 ay sürmüştü.

bu bınaya kadar fiber diye geçiyor eski fiber tt nin bazı yerlerde eve kadar kabloyla çıkarıyolar ama çoğu gördüğüm evlerde binaya kadar sonrası cat 6 kablo ile çekılıyor bu kutu ne zamandır var yeni mi yakınınızdaki telekom mudurlugune gıdıp fotografı gosterip planlanan tarihi öğrenebılırsınız belki talep yoktur dıye yavaş hareket edıyolardır malum telekom bu :smile:

1 Beğeni