Vdsl için afiş talebi

Bulunduğum bölgede İSS’ler çok düşük hızlar sunuyor TurkNet diğer İSS’lere kıyasla çok daha iyi bir değer veriyor.Ben bunu çevremdeki insanlara duyurmak istiyorum.İlk başta da apartmanımın girişine bir afiş asmak istiyorum Fiber’de olduğu gibi ADSL/VDSL için de bir örnek afiş hazırlanmasını talep ediyorum.
Not:Bu afişte alınan reel hız değerlerinin ve referans kodunun da olduğu bir bölüm olursa güzel olabilir diye düşünüyorum.
(Bunu nereden iletmem gerektiğini bilmediğim için buradan yazdım hata yaptıysam nereye bildirmem gerektiği söylenirse sevinirim.)

TurkNet bu şekilde bir afiş basmaz çünkü reklama harcanan maliyete karşı bir firma.
Bu yüzden de ucuz ve kaliteli hizmet sunmaya çalışıyor.
Eğer afiş hazırlamak istiyorsanız bunu kendiniz de yapabilirsiniz. PS dan 10 dakikanızı almaz. Ardından Print Out iş tamamdır.

1 Beğeni

Çok güzel bir düşünce fakat kendi başınıza bu işlemi yapmak, yasal olarak sorun olabilir. Reklamlamayı ilgili şirket yani kurumsal olarak TurkNet’in yapması uygundur ama arkadaşlarınıza, çevrenize tavsiye edebilir ve deneyimlerinizi aktarabilirsiniz böylece herkes yüksek hızlara erişmiş olur :rocket: :sunglasses:

2 Beğeni

TurkNet’in basmasına gerek yok.Örnek bir format yayınlansa yazdırabilsem yeterli olur.
Mesela fiber internet için örnek afişler yapılmış.

Yakın arkadaşlarımla zaten konuştum ama tüm insanlarla tek tek konuşmam pek mümkün değil. Her yere afiş asmaktan bahsetmiyorum kendi apartmanımın girişine assam yeterli olucaktır insanlar en azından böyle bir alternatif olduğunu bilsin istiyorum bunun bir problem olacağını sanmıyorum zaten apartmanımızda benzer uygulamalar diğer firmalar tarafından da yapıldı.
Fiber için böyle bir afiş yapılmış neden vdsl için yapılmasın ki?
https://ext-tnfiles.turknet.net.tr/TurkNetflyer-99.90tl.pdf![Screenshot_20210819_194418_com.microsoft.emmx_edit_95174424457351|690x421](upload://72yeCKnYouOEWK8I1d3XSNWvf08.jpeg)

Bu durum için apartman yöneticisi ve daire sahipleriyle konuşmanız daha yerinde olur. Dediğim gibi düşünceleriniz çok güzel. :slight_smile:

1 Beğeni

Komşularınız ile iletişim kurup konuşarak anlatmanız gerekir. Eğer akıllarına yatar ise bu esnada devreye siz girer sizin bağlantı linkiniz üzerinden başvuruyu beraber yapabilirsiniz. Oraya afiş de assaniz anlamadığınız sürece etkili olmaz. Elinizi taşın altına koymanız gerekiyor :hugs:

1 Beğeni