VDSL Geçiş Süresi

Merhaba iyigunler. İnternetimi bu zamana kadar ADSL olarak kullanmaktaydim. Bugün huawei hg658 v2 VDSL marka modem aldım. Acaba VDSL e geçme talebinde bulunsam bu süreç ne kadar sürüyor. Çünkü uzun bir süreç ise işlerim büyük oranda aksayacak ve bunu göze alamıyorum. Bu sürecin uzamamasi hakkında yardımcı olacak moderatörlerimiz çıkarsa çok sevinirim. Teşekkürler

Merhabalar, süreç yerel sağlayıcı ile birlikte yürütülüyor. Aktif VDSL portu mevcut ise mümkün olan en kısa sürede geçişiniz sağlanır :innocent:

1 Beğeni

Merhaba bu süreç olabildiğince kısa ama öncelikle altyapınızın vdsl desteklediğini öğrenmeniz gerekiyor altyapı sorgulaması yaptığınızda kaç mbps hız gösteriyor ?
eğer destekliyorsa bu durumda işlem aynı gün içindede bitebilir en fazla 3 gün sürecektir kendi deneyimime göre bunu söyleyebilirim.

1 Beğeni

Altyapim VDSL destekliyor. Boş port olup olmadığını sizlerin öğrenme şansı varmı acaba.

Altyapim 35 mbps olarak destekliyor. Binamızda da 60 70 Mbps a kadar kullananlar mevcut.

1 Beğeni

Paket / Tarife / Kampanyamla İlgili Destek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden kolayca işlem gerçekleştirebilirsiniz.

Netspeed den sorgulama yapınız orada maks ne kadar destekliyor boş port var mı santrale mesafe gibi bilgiler verilmektedir