Vdsl/fiber modem önerisi

Merhabalar, ASUS DSL N16 modemini kullanıyorum fakat son zamanlarda yaşadığım yazılım sürümü yükseltme sorunları falan beni bezdirdi. Modem değiştirmek istiyorum. Binama fiber kablosu geldi sadece kutunun takılması kaldı, yakın zamanda takılacağını umarak fiber destekli modem almak istiyorum. Keenetic Hero DSL modelini almayı düşünüyorum. Bu modemi kullanan var mı tavsiye eder misiniz?

Elinizde ki modemi de kullanabilirsiniz. Fiberde sağlayıcılar size modem temin ediyorlar kullanmak için. TurkNet de modem ücreti de alınmıyor. Forum üzerinde @tsunami in paylaştığı bir beta yazılım var bununla modeminizi performanslı olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

3 Beğeni

TP link VR 400 var adsl vdsl ve fiberde kullanır ve 1200 mbps ye kadar destekler.

Şuan tp link ucuz ona göre :slight_smile:

2 Beğeni

Evet mantıklı fakat günümüz kur gereği f/p ürünü değil maalesef.

1 Beğeni

Vr2100 var :slight_smile: daha ne isteye bilirim ki.

1 Beğeni

Hem Keenetic pahalı diyorsun hem vr600 diyosun :joy: yanlış hatırlamıyorsam vr600 daha pahalı

Valla usta. Araştırma yapmak biraz hastalık oldu bende. Tv alırken de 2 ay kadar falan araştırmıştım. Şimdi altyapımın Vdsl e geçeceğini öğrendim ve hrm Vdsl hem de belki Fiber altyapı olan bir yere geçme durumum olabilir diye yaklaşık 1 aydır araştırıyorum. Yanlış anlama ama usta Keenetic markasını çok methediyorlar ya. Hem satın alanlar hem de incelemesini yapanlar o kadar methediyor ki yok artık diyorum. Hatta arkadaşım bilgisayarcı o da Keenetic ten şaşma diyor. Şuraya üye olduğumdan bu yada hep Tplink,Asus,Zyxel gibi ürünlerle ilgili sorun konuları açılıyor. O yüzden gözüm korktu açıkçası. Ben de Asus kullanıyorum. Adsl kullandığım için pek takilmiyorum

Bu yazıyı bulamadım. 790 sürümümü yükledim ama gene de problem çözülmedi o yüzden yeni modem almaya yöneldim. Eğer yazıyı alıntılaya bilirseniz okumak isterim.

https://forum.turk.net/t/asus-dsl-ac750-ipv6-790-surumde-calisiyor-mu/20130/6?u=moderatrix

Usta benim için wifi mi yoksa lan mı desen lan daha önemli derim. Nihayetinde en temiz bağlantı lan. Benim evde 2 tane tv ve 1 tane laptop olmak üzere 3 adet lan kullanıyorum Dsl N12E ile. Yeni modem aldığımda 1 adet de eski modemime access point yapacağım toplam 4 olacak. Hero Dsl fiyatına Asus un üst düzey dedigin modelleri ne mesela? Ben Asus un müşteri hizmetleri desteğinden memnunum. Birebir değişim vb. Gibi. Aslında kalbim Asus diyor(6 yıllık seviyeli bir ilişkimiz var :joy:) ama mantık bir kere al canavar al diyor

1 Beğeni

Usta sana da vur dedik gözünü çıkardın :joy:o modem değil uzay mekiği galiba :joy::joy:

1 Beğeni

Ben 4000 liraya aldım. Bulaşık da yıkıyor :joy:

TP link VR 400 tavsiye ederim tek bir modemi adsl VDSL ve fiber de kullanabiliyorsun