zaten mesajlara cevap vermeye calisiyorum ancak gonderdigim mesajlar da gitmiyor boyle boyle 1 ay internetsiz kalacagim belli zaten her seferinde bir problem. Halloldugu gibi direkt saglayici degistirecegim tek bir saniye dahi dusunmeden.
Eğer son bilgilendirme dönüşünde ki gibi bir problem (saha dolabı/kabini elektriksel arıza) söz konusu ise o dolap üzerinden hizmet alan tüm kullanıcılar sorun yaşar. Bu durumda verilen tarihten önce problemin giderilmesini öngörüyorum. Eğer farklı bir internet servis sağlayıcı üzerinden de hizmet alıyor olsaydınız bu elektrik arızası nedeniyle sorun yaşayacaktınız. Umarım arızanız kısa sürede çözülür.
Burada problem TurkNet in basindan beri is emri verememis olmasi zaten benim kac gunum sadece modem bahanesiyle gecti bunu bilseydiniz boyle yapmazdiniz sorunun santral veyahutta saha dolabi kabini oldugunu defalarca belirtmeme ragmen ic tesisat vs modem diye diye gunlerce oyaladilar. Saglayici degistirme sebebim bu zaten sorunumu hallettikleri gibi degistirecegim hicbir sekilde zaman kaybi olmadan zaten gelismeleri buraya da aktaricam.
Benim böyle bir problem yaşamadığımı nereden biliyorsunuz? Geçtiğimiz aylarda böyle bir sorun yaşadım. Telekom ekipleri sahada sorun olmadığını sorunun ilk etapta modem sonrasında iç tesisat şeklinde geri dönüşleri günler süren bir süreçte olduğunu söyleyebilirim. Sonrasında genel kablo arızası şeklinde bir tarih verildi. O tarihe kadar bekledim. Süre dolduğunda yine problem devam ediyor şeklinde destek kaydı üzerinden bilgi verdim. Tekrar Telekom ekiplerine iletildi. Bu esnada sunulan yerinde destek önerisini de kabul etmişken Telekom ekipleri tekrar geldiler ve tesadüfen rast geldik. Tek tek tüm dağıtım kutularını (ağaç direklerin üzerinde olan) kontrol ettik. Son dağıtım kutusundan eve (müstakil) geçen kabloda modeme gelen mavi ve beyaz kablonun problemli olduğu görüldü. Yedek uçlar ile değiştirip sorunu çözdüler. Yani süreç sizin düşündüğünüz gibi TurkNet in iş emrini vermemesi şeklinde ilerlemiyor olabilir.
Ayni problemin birerbir aynisini alt katim da ki insanlar da yasadi ama Turkcell gibi bir firmaya bagli abonelikleri oldugu icin uzerine dusuldu ve konu 1 haftayi bulmadan cozuldu. TurkNet ekibi olarark ne olursa olsun is takibi yapmiyorlar. Olayi tamamen en basindan **** anlatir gibi detaylariyla aktarmama ragmen bana o gun icinde 5 defa modem kurulumu yaptirdilar yetmedi yedek modem denedim yetmedi inandiramadim alt kata indim modemi vdsl hatta bagladim. Ondan sonrasinda mesajlara donmek yerine saatlerce olu taklidi yaptilar. TurkNet ekipleri bana once modem dedi denememize ragmen sonra altyapi diyip 36 saat beklettiler ve bu 36 saat uyarisi 2 defa yapildi toplamda 72 saat. Sonrasinda ic tesisat dediler ekipler gelmis gitmis dediler evde guvenlik kamerasi var diyince Ekiplerimiz henüz ziyaret sağlamamış olup süreciniz randevu aşamasındadır dediler. neyse simdi butun detaylari burada yazarsam yok yere caniniz sıkılır benim zaten musteri hizmetleri ilgisizligine karsi problemim mevcut burada da belirtiyorum dun de belirttim destek kaydina mesaj bile gonderilmiyor telefondan da denedim yazdigim gitmiyor. Problemim halloldugu gibi direkt gecisimi baska operatore saglayacagim ben. Umrumda degil isterse 1000 tl hizmet bedeli alsinlar aylik en azindan bir sorun oldugunda direkt aradigim zaman karsima bir insan cikabilsin sevgilimin aramasini bekler gibi arama talebi olusturdugum halde kafalarina gore arayan bir tayfa olmasin karsimda yani. Iyi calismalar kardesim.
Simdi de kablo sorunu mevcut oldugunu yarina kadar hallolacagini ongorduklerini belirttiler ancak arayan hanfendi 2. 3. defa sacma sapan bir davranis sergiledigi icin destek kaydini sonlandirdim. Cozulmesini bekliyorum.
O günden sonra bugüne tarih verdiler bugün 17 si ancak bugün de hallolmadı. Neyse dedik iptal edelim iptal talebini açtık ondan evvelinde de tüketici hakem heyetine tüm belge ve kanıtlarla faturalandırma olayını attık kullanmadık 37 gündür ve para ödüyoruz indirim istemiyoruz direkt iademiz yapılsın diye. TurkNet bizim için kötü bir tecrübe oldu kulağımıza da küpe olmuş oldu.