VDSL' den Fiber' e geçiş hakkında

İyi forumlar,

Bulunduğum binaya Türk Telekom tarafından yeni fiber internetler için kutular takılmıştı, ondan birkaç ay sonra taşeron ekip gelip dairelere fiber kabloları çekti. Apartman yöneticisi olduğumuz için bize bilgi verdiler.

Önümüzdeki haftalarda fiber kabloları dairelere alacaklarını ve uçlarını hazırlayacaklarını, daha sonra Türk Telekom ekibi gelip bize fiber optik kabloyu modeme takabilmemiz için dönüştürücü cihazı, olmayanlarada fiber destekli modelerini vereceklerini söylediler.

Eski VDSL bağlantının çıktığı kutu iptal edilip sadece fiber kutular işlevde olacakmış. Halihazırda ADSL-VDSL internet kullananlar ne yapacak, bu işler nasıl yürüyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba?

Merhaba,
DSL hattı olanlar fiber alt yapıya geçirilecektir. Alt yapı sorgulamasında fiber gözüküyorsa destek kaydı açarak otomatik geçiş yaptırabilisiniz. Fiber üzerinden ev telefonuda kullana biliyorsunuz.

Selamlar @ichrkcs, değerli moderatörümüz @CKLasT ‘ın da belirttiği gibi fiber altyapı üzerinden hizmet almaya devam edeceksiniz. Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden kayıt oluşturmanız yeterli olacak :handshake:

1 Beğeni