Vdsl den adsl'e geçiti

merhabalar ben internet devri yaptırmak istiyordum fakat önceki kullandığım internedim 24mbps vdls paketti bana TurkNet 'te 16mbps adsl paket verdiler neden acaba

hattınıza güvenli ve sorunsuz bir deneyim olması için bir alt hız tarifesinden bağlantı yapılmış olabilir hat değerlerinizi paylaşın duruma göre modlar dahil size bir yönlendirme yapılabilir

daha geçmedim TurkNet 'e ama dedilerki bana 16mbps paket vereceğiz size dediler

vdsl olmayacaksa geçmeyi düşünmüyorum de yardımcı olmaya çalışsınlar yoksa başka bir ISS deneyebilirsin. Herkes aynı şeyi söylüyorsa bu durumda boş vdsl portu yoktur

Diğer ISS büyük ihtimalle TTNet ve size ADSL olarak hizmet veriyor. TurkNet altyapı sorgusunda VDSL çıktı ise ilk geçiş ADSL den ADSL e yapılır sonrasında port durumuna göre VDSL geçişi yapılır.

1 Beğeni

Arkadaş benim kuzenim hatta ben önerdim ona Türkneti ondan olayı özetleyeyim. Göknet 24Mbit VDSL kullanıyor fakat oturduğu yerde port sorunu var şu an. O yüzden altyapı sorgulamalarında bazen 16mbit adsl bazen 50mbit VDSL çıkıyor. Benim anlamadığım şu an VDSL kullanırken TurkNet neden ADSL paket veriyor hat şu an VDSL onu anlayamadık.

1 Beğeni

Bunun en iyi cevabını TurkNet aradığınızda veriyor olmalı mantıklı bir cevap olmalı

Arkadaşınızın modem arayüzünden 24 için ADSL görünüyor ise ve bölgede VDSL port varsa dediğim şekilde işlemler gerçekleşir. Netspeed, extranet ve TurkNet sayfaları üzerinden sorgulama yaptığınız zaman VDSL varsa VDSL hizmeti alabilir. Port olmaması durumunda ADSL hizmet verilir. TurkNet ADSL hizmeti ortak altyapıda 16 mbps e kadardır.

merhaba ben gibirnet sitesinden altyapımı sorguladığımda bana altyapı türü vdsl2 olarak gözüküyordu

Altyapı gözükür ama boşta port yoksa port takviyesi veya boş port çıkmasını beklemelisiniz.

zaten vdsl paket kullanıyorum altyapıya gerek varmıdır. Vdsl kullanmaya devam edeceğim kısacası

Şu anda aktif olarak VDSL üzerinden hizmet alıyor olabilirsiniz boş port durumuna göre tekrardan VDSL üzerinden hizmet verilir.VDSL üzerinden Churn hakkında detaylı bilgi için 0850 288 80 81 numaralı TurkNet Satış ve Başvuru Takip Hattı ’ nı arayınız.