VDSL BOŞ PORT BULAMUYORUM

Merhabalar ben TurkNet 'e geçiş yapmadan önce Turkcell’den alt yapı sorgulamasi yaptirdigimda 50 ve 35 mbps VDSL internet ala bilirsiniz dendi fakat şimdi TurkNet 'e geçince başvuru oluşturdum hemen kablo çekmeye geldiler turknetten ben şu soruyu sordum 35 veya 50 mbps için başvurdum ala bilecekmiyim dediğimde boş port olarak 16 mbps desteklndigi soylenildi yıl 2024 16 mbps pek iş göreceğiniz zannetmiyorum sizlerden ricam beni nasıl hızlı internet alacagimla ilgili bilgilendirme bilirseniz çok sevinirim

Bağlı bulunduğunuz Telekom müdürlüğüne gidip VDSL port veya altyapı talebinde bulunabilirsiniz. Ayrıca X platformu üzerinden Telekom CEO’sunu ve Telekom destek hesabını etiketleyip altyapı talebinizi içeren bir paylaşım yapın.

Selamlar @Superreja, TurkNet olarak altyapının desteklediği maksimum hızı kullanıcılara sunuyoruz. Yerel sağlayıcı altyapısı üzerinden hizmet alıyorsanız port tahsisi yerel sağlayıcı kontrolündedir. Yerel sağlayıcı bölge müdürlüğünü ziyaret ederek port talebinde bulunabilirsiniz.