7 Mart’ta VAE > TurkNet Fiber dönüşüm başvurusu yaptım, bugün 19 Mart ve hala hiçbir ilerleme olmadı.
Bu süreçte 4 kez randevu verildi, ancak ekipler hiçbirinde gelmedi:
8 Mart: Randevum vardı, kimse gelmedi, bilgilendirme yapılmadı.
11 Mart: Tekrar randevu aldım, ancak yine gelen olmadı.
12 Mart: Kurulum ekibi bizzat beni arayarak randevu verdi, ama yine gelmediler.
15 Mart: Dördüncü randevumdu, yine kimse gelmedi.
Ayrıca sistemde görünen farklı bir durum var:
Destek kayıtlarımda dönüşüm sürecim “Tamamlandı” olarak gözüküyor. Ancak şu ana kadar adresimde herhangi bir işlem yapılmadı, fiber bağlantım aktif değil ve hala eski VAE bağlantısını kullanıyorum.
Bugün 19 Mart oldu ve henüz bir güncelleme almadım. Destek kayıtlarıma dönüş yapılmadığı için sürecin neden bu kadar uzadığı konusunda net bir bilgi alamıyorum.
Sürecimle ilgili güncel bir bilgi alabilir miyim? Ekipler yakın zamanda gelecek mi, yoksa yeni bir randevu mu oluşturulacak?
Eğer süreci incelemek için ek bir kanıta ihtiyacınız varsa, Destek Kayıtları ve telefonuma gelen mesajların ekran görüntülerini paylaşabilirim.
Forumdaki bilgili arkadaşlardan veya yetkililerden destek alabilirsem çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederiz. Yaşanan durum için üzgünüz. Süreç hakkında ilgili birimimizle iletişime geçtik. Ekipler kısa süre içerisinde tekrar randevu oluşturacaktır. Gelişmeler hakkında sizi bilgilendireceğiz.
Dün bütün gün bekledim, ancak hiçbir şekilde benimle iletişime geçilmedi.
Ne bir SMS, ne bir telefon araması, ne bir e-posta, ne de Destek Kayıtları’nda bir güncelleme aldım.
Bu durumda yine tamamen görmezden mi geliniyorum, yoksa süreçle ilgili bir sorun mu var?
Lütfen artık net bir bilgi alabilir miyim? Yeni randevu oluşturuldu mu, yoksa hala beklemem mi gerekiyor?
Bölgemde TT fiber dönüşüm yapıyor bende TurkNet vdsl kullanıcısıyım şu sorun gözümü korkuttu. Acaba fiber üzerinden direkt yeni abonelik yapıp diğerini iptal ettirmek mantıklı mı diye düşündüm. Ama bu seferde TurkNet aynı adrese 2 abonelik olmaz diyebilir. İptal edip yeni abonelik yapsak biraz internetsiz kalma ihtimali var. Sana da bunu tavsiye edebilirim.
Öncelikle tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.
Açıkçası, şu ana kadar TurkNet’in sunduğu internet hızı ve bağlantı kararlılığından oldukça memnundum. Bu seferki VAE > TurkNet Fiber dönüşüm sürecinde bazı aksaklıklar yaşandı, ama buna rağmen internet servis sağlayıcımı değiştirmeyi şu an için düşünmüyorum.
Yine de paylaştığınız fikri ciddiyetle değerlendireceğim.
Bugün 21 Mart ve hâlâ sizin dışınızda hiç kimseden bir yanıt almadım.
Gerçekten desteğinize ve müdahalenize ihtiyacım var. Çünkü çok uzun süredir bekliyorum ve hiçbir somut gelişme olmadı.
Ayrıca, 10 Mart’taki VAE > TurkNet Fiber Dönüşüm Destek Kaydı’nı bile iptal edemiyorum ki yeniden randevu oluşturabileyim. Her seferinde yeniden randevu talep ettiğimde sistem bana 15 Mart’ı veriyor, ancak bugün 21 Mart oldu.
Ben daha ne yapabilirim bilmiyorum. Benim de kendi hayatım var ve her gün kurulum ekibinizi bekleyemem.
Bu artık ciddi bir güven kaybı değil mi? Lütfen sürecin hızlandırılması için yardımcı olabilir misiniz?
Tahmini bir zaman verebilir misiniz?
Belirttiğiniz süre içinde herhangi bir geri dönüş olmazsa, sizinle tekrar iletişime geçmem açısından benim için daha kolay olur.
Bu süreç şu ana kadar gerçekten çok fazla zaman ve enerji harcamama sebep oldu.
Dün “Bilgileri ilettik en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz ve süreci takip edeceğiz” şeklinde cevap vermişsiniz.
Ancak şu ana kadar kimse benimle iletişime geçmedi. Bu süreçte sadece sizin desteğinizi hissettim, bu yüzden gerçekten yardımınıza ihtiyacım var.
İki haftadır bekliyorum ve bana sadece ‘takip edeceğiz’ demek artık yeterli değil.
Benimle ne zaman iletişime geçileceği ve yeni bir randevunun ne zaman oluşturulacağı konusunda gerçekten net bir bilgi alabilir miyim?
Bu uzun süreli belirsizlik, kullanıcı tarafında ciddi bir güven kaybına yol açabilir. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.
Rica ederim. Forumun amacı bu benimde internet kullanım boyunca çok basit çözümleri olayın içinde olmam ve haliyle bu ve benzeri konularda gerginlikten dolayı çözümleri görmekte zorlandığım olmuştu. Sadece fikir olarak söyledim. Nazik cevabınız içinde teşekkür ederim. Son zamanlarda sorununa forum, sosyal medya ve vb. yerlerde çare arayanlara çözüm sununca tersleyenler bile oluyor. Mesela bende fiberim aktif olunca geçiş talebinde bulunucam olmadı sizinki gibi bir süreçle karşılaşacak olursam farklı bir firmadan tahhütsüz 1000 Mbps alıp hem meraktan deniycem sonra vdsl TurkNet’i iptal edip fiberi geçiş için TurkNet almayı düşünüyorum. Tabi dediğiniz gibi herkesin istekleri ve öncelikleri farklı olabilir. Size de fiberden dolayı hayırlı olsun geçiş işlemleri içinde kolaylıklar dilerim.