Merhabalar, destek kayıtlarınızın numarasını paylaştığınız için teşekkürler. Moderatör arkadaşlarımın da belirttiği gibi hat değerleriniz problemli görünüyor. Altyapınızın sistem üzerinde 37 mbps desteklediğini, modeminizin de 30 mbps ile buluştuğunu görüyorum. Kaydınıza istinaden santral dolabından ankastre kutusuna kadar işlem sağlanır ve sorun tespit edilir ise çözüm için gerekli müdahale yapılır
Merhabalar ilginiz için teşekkür ederim. Sorun ile ilgili bölgemde genel bir arıza olduğu TurkNet tarafınızdan bilgi verildi. Buna istinaden yarın öğle 13:30 düzeleceği söylenildi. Eğer düzelmezse tekrar sizleri haberdar ederim. Umarım bu sorunu çözüme kavustururuz.
Bilgi verirseniz sevinirim, rica ederim
Sistemde kayıtlı gsm numarasından aradım. İletmiş olduğunuz arıza kaydına istinaden, hizmetinizi ve hat değerlerinizi detaylı incelediğimde bulunduğunuz bölgede "13/07/2022 13:30- 30/07/2022 13:30 "tarihleri arasında genel arıza nedeni ile internet hizmeti verilmeyecektir. Bu tarih aralığında hizmet olmaması ve kopmalar yaşanacaktır. Genel arıza bitiş tarihinden sonra hizmetinizi kontrol etmenizi ve sorun devam eder ise bize iletmenizi rica ederiz.
Merhabalar, Bahsettikleri süreye kadar bekledim. Hatta o süre şuan itibariyle geçmiş durumda bile fakat sorun aynı şekilde devam ediyor. Hızım berbat durumda. Ne yapacağım bilmiyorum.
Teknik Bilgiler Devre Numarası: 8847455643 Durum: Kullanıcı 5 dakika ONLINE Fiziksel Durum (VAE): acik Santral: CEBECİ-14 IP Adresi: 100.91.190.141 Modem Buluşma: Modem Buluşuyor - VDSL İndirme Hızı: 32.19 Mbps Yükleme Hızı: 0.7 Mbps
Merhabalar, genel arıza süreçleri yerel sağlayıcı tarafından yürütülüyor. Bu çalışmalar arızanın boyutu ve çalışmanın seyrine göre maalesef belirtilen süreleri aşabiliyor. Sahadaki çalışma bittiğinde bağlantı ve değerleriniz stabil hale gelecektir
Merhabalar umarım öyle olur Türknetten ne hız alırım gerçekten merak içindeyim
10 Ağustosa kaldı bizim iş bekleyeceğiz bakalım
14 Ağustosta sorunun düzeleceğini söyledi. TurkNet M.H. Hala sorunum devam ediyor. Sanırım bu sorunu aşamayacağız gibi.
Merhaba th3just, dediğiniz gibiyse iç hattınız da problem yok.
Tahminim; Dış hat kaynaklı diye düşünüyorum ama Şunları da deneyin:
- Farklı bir modem ile deneyin ve hat değerlerinize bir bakalım.
- Ankastre panosunda ki sıranıza ve sağınızda ki ile solunuzda ki bağlantının sıralamasına bir bakın. Örnek: 6numaralı portu kullanıyorsanız 5 ile 7 numarayı kullanan komşularınızın hat değerlerine de bir bakalım.
Bu işlemleri yaptıktan sonra sonuç değişmezse benimle buradan “Mesaj” yoluyla ulaşabilirsiniz…
Merhabalar @th3just, genel arızanın süresi yerel sağlayıcı tarafından 24/08/2022 tarihine kadar uzatıldı. Daha önce de belirttiğim gibi çalışma sürecinde bağlantı sorunları yaşamanız olağandır. Çalışma tamamlandığında değerleriniz ve bağlantınız sağlıklı hale gelecektir. 54742395 numaralı kayıt üzerinden takip ediyorum
Merhabalar detaylı açıklama için teşekkür ederim.
Ankastre dolabından hiç anlamam. İçi de oldukça karmaşık.
Ayın 24:üne kadar uzatıldı sorun. Sorunun Türk Telekom kaynaklı olduğu söyleniyor. T.T. insanları mağdur etmekte üstlerine yok şaşırmadım.
Eğer yine olmazsa modemi değişirip bide tarif edebilirseniz o port olayını deneyeceğim. Teşekkür ederim.